Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2008-02-02, 13:40 Molly: co by było gdyby.. ?
Na stronie FOXa, w opisie odcinka 3×09 “Boxed in” znalazły się małe wzmianki o Molly, która miała nam zostać nam przedstawiona w tym odcinku, do czego jednak nie doszło. Ciekawi jesteście jak wyglądały by sceny z jej udziałem w tym odcinku ?
W Scottsdale, w Arizonie, kobieta o imieniu Molly Lief w pośpiechu przeszukuje swoje papiery dopóki nie znajduje zdjęcia przystojnego mężczyzny z 4-ro letnią dziewczynką. Wkłada je do torebki. W tym czasie, w Sonie, Generał Zavala, który zastąpił Półkownika Escamillę, przesłuchuje Michael’a, który mówi, że nie ma pojęcia kto wysłał helikoptery. Michael zostaje zamknięty w izolatce, malutkiej klatce opakowanej folią znajdującej się pośrodku Ziemi Niczyjej, dając mu czas do rana na przyznanie się do zaplanowania ucieczki. Lechero, obserwując z więzienia, zdaje sobie sprawę, że Michael jest zgubiony. Kiedy Zavala mówi Michael’owi że milczenie pożre go żywcem, widzimy Molly palącą swoje papiery; na stosiku jest zdjęcie Michael’a . Opuszcza swój dom.
(…)
Molly jest teraz w hotelu w Panamie. Ma 20 tysięcy dolarów dolarów nowy pistolet. Czyta instrukcję obsługi pistoletu.
(…)
Nagle, strażnicy wołają Michaela do wizytacji. Jest to Molly. Michael nie ma pojęcia kim ona jest.
źródło: FOX
tłumaczenie: Furious Cookie
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
pewnie jej nie ma dlatego ze doszło do skrócenia tej serii bo w te kilka odc nie dałoby sie skonczyc tego wątku, ale to chyba nawet dobrze, po co jeszcze mieszac, i tak scenazysci, twórcy i bóg wie kto tam jeszcze mieszaja w tym jak tylko sie da
w sumie nie wiadomo jakby to z nia było, ale chyba lepiej że nie wprowadzili tego pomysłu w zycie- na pewno by zaraz ją z któryms zeswatali , nie daj Boże z Michaelem albo Alexem .
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
w sumie nie wiadomo jakby to z nia było, ale chyba lepiej że nie wprowadzili tego pomysłu w zycie- na pewno by zaraz ją z któryms zeswatali , nie daj Boże z Michaelem albo Alexem .
albo z moim bo on teraz bedzie taki biedny OO
w sumie ja ma być jeszcze reszta odcinkow to moze ja wkreca...ale nie usmiecha mi sie to wcale
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Molly nie ma ale pewnie się pojawi....inaczej nie zadawaliby sobie trudu, żeby ją w ogóle wymysleć....
ktoś napisał że ma ona niby zabić susan....
no już ja bym jej dała wtedy
fazer15
nie zauważyłam tej zbieżności nazwisk... a może to jedna osoba...???? :]
Wysłany: 2008-02-20, 21:44
madamebutterfly napisał/a:
a może to jedna osoba...???? :]
Wszystko się może zdarzyć :]
A może to jego córka... miała przyjść do Michaela i wyjaśnić mu tego całego Whistlera, żeby Mike go nie wyciągał bo pracuje dla firmy i ma zabić Jasona Liefa czylo ojca Molly.
Wysłany: 2008-02-20, 21:52
O widzisz, wtedy by Linc siłowo odzyskał LJ-a i wogule niebyłoby sensu robić 4 sezonu. Dlatego nie dali tej Molly, aby był motyw na 4 sezon Ale kombinujemy
hehe.... może i masz racje.... ale niech ta Molly zrobi to co musi (tylko bez zabijania susan) i niech ktoś ją sprzątnie... jeszcze zrobiłaby mojej Suzy kochanej konkurencję..:P
nie może.... ale mi się jakos wydaje, że jednak umrze.... na końcu... bo nie widzę innego wyjścia... a co do Molly.. ja tam ją chcę... bo mnie już zaciekawiła...