Scenarzyści pewnie mają jakiś plan co do tej Molly..
na pewewno, mi się wydaje że to Link bedzie przeznaczony owej Molly , w koncu gadała z nim (w tych skrawkach scenariusza) i wogóle jak michael był w sonie, wiec jest wieksze prawdopodobieństwo że Oni beda razem.
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ten serial jest bardzo specyficzny pod wzgledem doboru aktorów, albo zatrudniają bardzo znanych jak Peter, albo takich których sie juz gdzies widziało ale za bardzo na nich uwagi nie zwracało wcześniej jak Will , albo takich sie widzi pierwszy raz jak taki Michael, James czy Sofia chociażby...
Wysłany: 2007-12-17, 20:34
poniekąd macie rację, ale znów nie do końca, bo facet sie dopiero w 1 sezonie rozkręcał w drugim widać było, ze mu nawet całkiem nieźle to wychodzi, a już w 3 sezonie pokazał na co go stać; facet nie jest najinteligentniejszym osobnikiem w PB, ale za to potrafi odgrywać twardziela i potrafi się bić co czasami nawet samemu Scofield'owi się nie udawało - nie znaczy, że nie należy do tych najlepszych i wszystko wiedzących, ale nie powinien się odsuwać w cień, bo to dzięki jego postaci serial powstał, a on odgrywa tylko rolę jako mu przypisano...
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
no tego jeszcze stwierdzić tak do końca nie możemy; niewiadomo przeciez jaka aktorka wcieli się w ową Molly, jaką ta postać będzie miała przyszłośc i osobowość w filmie.
Choć ja już teraz uważam, że nigdy nie powinna zostać w jakiś sposob połączona z michaelem; oznazałoby to, iż jego miłosc do Sary nie znaczyła nic.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
zgadzam sie z niunią. Nie mozna tego stwierdzic juz teraz. Ale jak równiez koleżanka zauwazyła połączenie jej w jakikolwiek sposób z Majkielem było by ogromnym ciosem w strone Sary. Stracił ja...współczuję...ja również za nią tesknie ale skoro ja tak bardzo kochał...ta miłość rozwijała się całe 2 sezony...to nie moga nagle wymyslicz płomiennego uczucia miedzy nim a jakąś nową panną
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-12-21, 19:59
macie rację, ale ja tam jednak jestem na wszystko przygotowana, bo nie wiadomo co odbije scenarzystom, więc nic mnie już nie zdziwi (ale o tym pisałam wcześniej), a co będzie to sie zobaczy
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-12-21, 19:59
macie rację, ale ja tam jednak jestem na wszystko przygotowana, bo nie wiadomo co odbije scenarzystom, więc nic mnie już nie zdziwi (ale o tym pisałam wcześniej), a co będzie to sie zobaczy