Wysłany: 2008-03-06, 23:27
w 3 sezonie 3 odcinek jak Lincoln rozmawiał z synem, jak dotknęli się dłońmi przez siatkę i Lin'c powiedział LJ'owi że chciałby żeby był obecny przy egzekucji
w 3 sezonie 3 odcinek jak Lincoln rozmawiał z synem, jak dotknęli się dłońmi przez siatkę i Lin'c powiedział LJ'owi że chciałby żeby był obecny przy egzekucji
Taaa... Niedawno to oglądałam i znów było mi smutno. Tyle że teraz już wiadomo jaki tępy jest Linc, więc już mi aż tak bardzo go nie było żal
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
Mnie najbardziej wzruszyła scena jak Mike się dowiedział, że Sara nie żyje...Tak mi sie wtedy chciało płakać... On ją kochał, a Grethen ja zabiła... Było mi go wtedy żal!! I, że potrafił jeszcze mieć w miarę jasny umysł na ucieczke...
Teodoro pokazał wtedy że umie zachować się porządnie.
Smutne jeszcze było jak Michael pierwszy raz skontaktował sie z Sarą po ucieczce. Zadzwonił z tej szopy gdzie przetrzymywał ich Belick i powiedział że to co było miedzy nimi było prawdziwe.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
A ona sie do niego odwróciła plecami... Potem jak się spotkali znowu to Ona go odrzuciła... Znowu... Ale potem zyli długo i szczęśliwie... No moze poza tym, że nie byli razem, a Ona potem zginęła...
Dla mnie taką sceną była rozmowa telefoniczna Fernando i Maricruz, kiedy powiedział jej, że nie wraca do Chicago, bo rozumie, jak wiele złego można czasem wyrządzić bliskiemu, kiedy próbuje się być blisko niego w takiej sytuacji, w jakiej On się znalazł... Przesłanie jest, łzy są, mistrzostwo świata...
_________________ Znajdziesz mnie tu, gdzie trwa ciągle walka,
Walka z czasem,
Z samym sobą
i z wrogami jazda...
Nie ma sprawiedliwości w śmiecie Prison Break. Przekonaliśmy sie o tym boleśnie wiele razy. Jednak nic nie pobije sceny jak Michael płakał po śmierci Sary. bbuuuu
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Był zdesperowany... Bał sie ją stracić... Albo jeszcze jak pojechał na jej slub... Tak chciał się z nia spotkac... W końcu jej nie spotkał bo Hector się wcisnął...