Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 3 trzeci, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Konkurs na najlepszy artykuł filmowy - www.konkurs.filmowo.net

Do wygrania: 4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Najbardziej wzruszająca scena
Autor Wiadomość
Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-05-03, 14:33   

No a ja jeszcze przez kawałek następnego. Bo to było jakos tak że 2 odcinki wyszły jednogo dnia. Nie zapomne tych emocji. Pomyslałam wtedy że przegieli z tą scena, ale potem wiedziałam że taki własnie miał być efekt.

Fiśka 
Świeżak

Wysłany: 2008-05-04, 07:36   

mhm, najbardziej wzruszająca scena to było w drugiej seri jak Sara miała głowę pod wodem a tam było żelazko....

k0sa 
Tweener

Wysłany: 2008-06-07, 09:21   

Kredzia napisał/a:
ja mogłabym wymienić wiele scen, bo [niektórzy się dziwią] dosyć często płakałam w pewnych momentach PB. nawet teraz, w 3 lekko się wzruszyłam..
ale "mój pierwszy raz" to była chyba wizyta LJ w więzieniu...jak oboje 'przycisnęli' wzajemnie swoje dłonie i Młody płakał... dżizas...siedziałam i wyłam wtedy jak bóbr. o.O

Hehe , powiedzmy że wtedy gdy LJ i Linc podali sobie rękę była najbardziej wzruszająca.

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-06-07, 10:02   

Jeszcze jedna scena.
Jak Michael siedział w tej niby izolatce w sonie i my sie w głowie kręcił od słońca. Przyszedł Sucre z woda i zapytał o Sarę. A Michael się poczuł jakby mu ostatni gwóźdź do trumny przybyli.

gosia!. 
Tweener

Wysłany: 2008-06-12, 18:51   

Jak T-Bag chciał wrócić do Susan i w ogóle, a ona go nie chciała, a on jej nie zabił, tylko wypuścił...Szkoda mi T-Baga wtedy było...
I jeszcze śmierć Tweenera..

Mahonia 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2008-06-12, 19:26   

Jak pod koniec 2 sezonu Mahone dzwonił do żony, żeby odwołała wyjazd do Kolumbii. jak mu wtedy łza poleciała to myślałam, że będę ryczeć ;-) :cry:

Alex Mahone the Boss
Sig by Tanira ;*

*Madziula* 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-06-12, 19:30   

gosia!. napisał/a:
Jak T-Bag chciał wrócić do Susan i w ogóle, a ona go nie chciała, a on jej nie zabił, tylko wypuścił...Szkoda mi T-Baga wtedy było...
no to były smutne sceny... normalnie się wzruszyłam jak oni ją uratowali a potem pokazali Teddy'ego z telefonem...

Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.

Odpowiedz do tematu