Ej no wybacz stary ale czym niby zawinił, że został skasowany przez Mahone'a ? Miał trafić do pierdla jak przystało a nie zostać zastrzelony przez agencika FBI przy jakiejś polnej drodze...
Ej no wybacz stary ale czym niby zawinił, że został skasowany przez Mahone'a ? Miał trafić do pierdla jak przystało a nie zostać zastrzelony przez agencika FBI przy jakiejś polnej drodze...
wiem ze nie powinien zginąć
ale kto mu kazał ruszać tą kartę a potem uciekać z Fox River ?
mi tam wcale jego nie szkoda
to było pewne a w dodatku Alex był wkurzony że on go zrobił w jajo z tym wydawaniem pozostałych uciekinierów
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-02, 00:08
Trudno się nie domyśleć jaka była jej reakcja skoro sie w nim zakochała a później on do niej przyszedł i ją przeprosił i obiecał jej, że jak wyjdzie to bedą razem. A tu dupa.
Jeśli chodzi o Paula to też jak jedzie w ciężarówce już po procesie Sary wiedząc że nie przeżyje... niby się śmieje i żartuje, ale widać to (aktor świetnie zagrał) , że oczekiwanie na śmierć jest gorsze niż sama śmierć..
wiele razy już sie wzruszyłam na tym filmie.
chwyta za serce.
jednym z takich momentow było spotkanie michaela ze swoim ojcem po tylu latach.. cały ten wątek, aż do tego momentu gdy go pochowali..
rozryczałam sie przy tym niesamowicie. micheal takie piekne slowa wtedy powiedział, na prawde nie mieli duzo czasu by sie sobą nacieszyć.
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
jak Patoshik skoczył, tak wolno leciał, przy tym taka muzyka,
momentami pokazywani Michael i Sara.. wchodzac do tego klubu cygarowego, Michael odpowiedzial na jej wyznanie, krotkie 'ja też'.
Wysłany: 2007-10-28, 23:23
Kredzia napisał/a:
dziwne?
nie wiem, czy komuś chciałoby się patrzeć, jak Sarze odpada głowa... ;>
Nie, to nie jest dziwne, raczej bardzo zrozumiałe. Ale mówimy tu o scenie śmierci Sary, której jakby nie patrzec po prostu nie było. Poza tym, myślę, że jednak znaleźliby się jacyś zwolennicy pokazania tej sceny...