Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 3 trzeci, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Konkurs na najlepszy artykuł filmowy - www.konkurs.filmowo.net

Do wygrania: 4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Najgorszy aktor

Najgorszy aktor w PB
Dominic Purcell
13%
 13%  [ 3 ]
Wentworth Miller
4%
 4%  [ 1 ]
Wade Williams
17%
 17%  [ 4 ]
Robert Knepper
0%
 0%  [ 0 ]
Amaury Nolasco
0%
 0%  [ 0 ]
Paul Adelstein
0%
 0%  [ 0 ]
William Fichtner
0%
 0%  [ 0 ]
Marshall Allman
60%
 60%  [ 14 ]
Rockmond Dunbar
0%
 0%  [ 0 ]
Stacy Keach
0%
 0%  [ 0 ]
Peter Stormare
0%
 0%  [ 0 ]
Lane Garrison
0%
 0%  [ 0 ]
Chris Vance
0%
 0%  [ 0 ]
Robert Wisdom
4%
 4%  [ 1 ]
Silas Weir Mitchell
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 23
Wszystkich Głosów: 23

Autor Wiadomość
Aglek 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-06, 13:48   

Nikogo nie obwiniam ^^ Po prostu się załamałam, że tak go potępiają... ;( Ale cóż!! Co złego to nie my!! :D

av -mój słodziak :* sygna - Hand :*

mk95 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-06, 13:50   

Taak... mój głos poszedł na Marshalla. Jak to ujęła Agulec, każdy aktor zbudza we mnie jakieś emocje. On nie wzbudza nic.

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-06, 15:22   

Mój głos poszedł na Marshalla. Jakoś nie w moim typie jest ten aktor. Nie ma dużych umiejętności ale może się podszkoli.

$Nero 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-04-06, 22:53   

13 głosów na Marshalla. Chyba nikt mu się nie będzie równał.

Sygna - By me ;)

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-07, 00:23   

ale bym była świnia, jakbym zagłosowała na pana V., nie?xD

A ja tam głosuję na Dominisia, po pierwsze jestem uprzedzona do niego od palców u jego stóp po koniuszek spoconej zwykle głowy, rozpiętej koszuli, tak, że niedługo wyjdą mu przez nią ... na wierzch, ciemne, 'muchowate' okulary i ogólnie spaczony charakter. Co mnie, że na żywo może taki nie być, skoro tak strasznie odpycha mnie grana przez niego postać. ot.

sygna popełniona przez Whistlerową ;* podobnie jak very sexy av.

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-07, 15:15   

AutumnLeaf napisał/a:
ale bym była świnia, jakbym zagłosowała na pana V., nie?xD

nie bo ja sama chcialam na niego głosować ^^ Chris nie jest za dobrym aktorem ale nie jest tez tragiczny (zresztą on grał tylko w kilku serialach i filmie krotkometrazowym --') Ja tam jednak wybrałam Marszala...jakoś tak...

Alexxa 
Lincoln Burrows

Wysłany: 2008-04-07, 17:06   

Ha, a ja głosuję na pana Łentwortcika ^^. Ładne oczęta i piękne rzęski to jeszcze nie przepsutak do tego, by otrzymać talent aktorski.. A póki co jedynym gestem twarzy opanowanym do perfekcji jest mrużenie oczu. Kiepsko, oj kiepsko jak na 36 -latka.

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-08, 16:18   

po dłuzszym zastanowieniu oddałam głos na Dominica, tyle na niego "naujadałam" swego czasu ze nie mogłam zrobic inaczej, musze byc konsekwentna, ale szczerze mówiac wahałam sie miedzy nim a Marshallem, bo zgadzam sie zupełnie z tym co pisała wcezsnie agulec.
Beczoch z niego, i tylko tak mi sie kojarzy, Linc chociaz smieszy czasami, ale cóz... głos oddany. I jako aktorów,i jako postacie cenie ich najnizej.

James Whistler 
Świeżak

Wysłany: 2008-04-08, 18:12   

ja zaglosowalem na Allmana. Nie przekonał mnie w swojej roli

$Piotras003 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-04-10, 06:50   

Alexxa napisał/a:
Ha, a ja głosuję na pana Łentwortcika ^^. Ładne oczęta i piękne rzęski to jeszcze nie przepsutak do tego, by otrzymać talent aktorski.. A póki co jedynym gestem twarzy opanowanym do perfekcji jest mrużenie oczu. Kiepsko, oj kiepsko jak na 36 -latka.

szczerze mowiac nie zgadzam sie z toba,poniewaz aby otrzymac glowna role w filmie niewystarczy piekna twarz i oczy a talent aktorski to on ma ;-)

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-10, 09:45   

Hm.. ja się po części zgadzam z Alexxą, po części z Piotrasem, bo..
chyba nikt nie zaprzeczy jak powiem, że Went Miller nie jest jakimś świetnym aktorem.. ale nie jest też złym. Myślę, że ma jako taki talent aktorski - w końcu zrobić taki przymróż bez drgnięcia to też sztuka :D myślę, że dobrze wczuł się w rolę takiego myśliciela, genialnego, czujnego.. i jeszcze dużo by wymieniać, a ja nie mam czasu xD.
Jednak, kiedy Went pojawia się na ekranie, to zazwyczaj wygląda i mówi zawsze w ten sam sposób xD jego gra jest jak dla mnie bardzo przewidywalna, ale nie jest zła^^
Things will go my way..

Sebo160186 
T-Bag

Wysłany: 2008-04-10, 20:51   

To ja się w jakimś stopniu zgadzam z całą trójką.
Went, mało znany aktor, dostał rolę w PB który stał się hitem, i nie można od razu powiedzieć że Miller jest jakoś wybitnie utalentowany, myślę że to będzie można powiedzieć za parę lat, jeśli oczywiście jego kariera bardziej się rozwinie,tzn jak zagra w dużych produkcjach/ filmach i pokaże na co go jeszcze stać ;-)
Na pewno nie można powiedzieć że nie jest utalentowany ;-) Bo jest :-D Jak miałbym go oceniać na przykładzie Prisona to myślę że zagrał bardzo dobrze i pokazał się z jak najlepszej strony, i na pewno zwrócił na siebie uwagę, nie tylko fanów ale też producentów reżyserów scenarzystów, Postać Michaela Scofielda dała mu na pewno duże możliwości, może być jego przepustką do wielkiej kariery i stania się wybitnie utalentowanym aktorem w przyszłości, czego mu życzę O :-D .

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-10, 21:06   

Wencior jest zajebiaszczy i odbic od niego prosze xD
przymruz wymiata ^^

a tak na serio to ,jak juz kiedys to pisałam, sadze iz nie mozna go skreslac bo jak do tej pory nei meilsimy okazji widziec go w zbyt wielu produkcjach a takie jednostronne ocenianie aktora po jednej roli jest niesprawiedliw moim zdaniem.
Nie to co w przypadku Burrowsów- i młodego i starego juz widziałam w kilku innych rolach i ani jeden ani tym bardziej drugi nie zrobili na mnie dobrego wrazenia^^
no xD

Odpowiedz do tematu