Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Ja mam o tyle dobrze, że u mnie występuje tylko jeden rodzic Ale jeden wystarczy. Mama ma taka siłę rażenia... ale pewnie zaczęłaby się drzeć, że jakiegoś starego brudasa lubię
Cytat:
jak piszczę przed komputerem. Taki już los młodszego rodzeństwa.
i pewnie nie wie, o co chodzi?
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
jeszcze miesiąc temu namawiałam tate żeby oglądnął PB 1 sezon, ale całe szczęście, ze się nie zgodził. Wie, że ubóstwiam T-Baga, ale nie wie kto to jest
to dobrze, ze nie wie ale mój ojciec (pracuje w więzieniu!) wie, ogląda i mnie namawia do zmiany^^ Bo on jest za Michaelem i za Sarą. Ale to już zrozumiałe
ale on tylko kraty, łóżka itp. robi^^ A ile razy ja go prosiłam, żeby mnie oprowadził po zakładzie... Bo może tam jakieś Alexy są czy coś
Drugie miejsce? Jak to DRUGIE?
le on tylko kraty, łóżka itp. robi^^ A ile razy ja go prosiłam, żeby mnie oprowadził po zakładzie... Bo może tam jakieś Alexy są czy coś
Drugie miejsce? Jak to DRUGIE?
dobra spkojneio Alexy czy by tam były? nie sądze.On jedyny w swoim rodzaju xD
Wysłany: 2008-06-12, 20:39
Hmm... Trudny wybór. Michael mi się już trochę - że tak powiem - "przejadł", a zresztą on jest bardziej ładny niż przystojny.
Mahone z całą pewnością jest przystojny.
Ale zagłosowałam na Sucre. Za ten jego piękny uśmiech, czekoladkowy kolor skóry i ogólnie za wszystko