Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-15, 17:44
No tak ale ja jako facet to nie zabardzo mogę w kwesti wyglądu sie udzielać bo mi faceci się nie podobają więc zagłosowałem na niego bo mnie tym zachęcił do siebie
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-15, 17:58
KhAn napisał/a:
No tak ale ja jako facet to nie zabardzo mogę w kwesti wyglądu sie udzielać bo mi faceci się nie podobają więc zagłosowałem na niego bo mnie tym zachęcił do siebie
okej, ale przecież można tak orientacyjnie wybrać; nie musi Ci się od razu podobać, chociaż róznie bywa ale nie będę naciskać, bo i tak bym do niczego nie doszła, co do Mahone - to nie podoba mi się, aczkolwiek swoją "depresją" przyciąga wzrok (że się tak wyraże)
Hej, moim zdaniem Mahone naprawdę jest przystojny Może nie typowo 'ładny', ale, kurczę, ma to coś w spojrzeniu. Czasem się zastanawiam, jak mógł wyglądać 30 lat wcześniej, i się zastanawiam, czy jest jednym z tych mężczyzn, co z wiekiem stają się przystojniejsi
Ja też zagłosowałem na Michaela lecz zastanawiałem się czy nie zagłosować na Fernando Pozdro for All.
_________________ I am great fan Prison Break.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
A co to już nie można nawet na faceta zagłosować o jeny człowieku, to proszę zróbcie ankietę na najładniejsza kobietę serialu Prison Break I będzie dobrze :]
_________________ I am great fan Prison Break.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
Ej, Piotrek, bez przesady. Ja np. mogę uznać która kobieta jest najładniejsza, co wcale nie świadczy o tym że coś ja ją tego, ale raczej "spoko babka, fajnie gdybym tak wyglądała" XD. Niech się faceci wypowiadają też : )
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.