Wysłany: 2008-09-21, 17:55
Swój głos oddałem na Petera Stormare, ponieważ super wcielił się w szefa mafii Abruccego, w drugim sezonie stracił już trochę na formie, ale i tak jeszcze moim zdaniem grał najlepiej. Największym błędem scenarzystów w PB było moim zdaniem usunięcie go z obsady, ale mogę im tylko podziękować za to, że sporządzili takie bardzo dobre jego odejście. Śmierć Abruccego była moim zdaniem jak na razie najlepszą sceną w całym PB, oczywiście największa w tym zasługa Petera, chyba każdy się z tym zgodzi, co?
Hmmm...ja nigdy Abruzziego nie lubiłam, przyznam szczerze, podobną sympatią darzę aktora ;p
Ale przyznam szczerze, że jego śmierć rzeczywiście była najbardziej wyrazista, dzięki całemu temu 'przedstawieniu', jakie jej towarzyszyło, można było dobrze ją zapamiętać. A nie pif paf i po sprawie
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Robert Knepper. Jest genialny. Miny, gra aktorska, to jak potrafi modulować głos od falsetu po ciche warczenie, to że z powodzeniem potrafi zagrać furię, rozpacz, strach, wściekłość, zdziwienie, radość i opanowanie. Jego repertuar min, trików i zachowań odpowiadających konkretnemu stanowi jego osobowości wymiata. Wielki szacun dla człowieka!
A na drugim miejscu pan William. Za to samo. Coraz bardziej mnie do siebie przekonuje grą aktorską.
_________________ "Głód jest wtedy prawdziwy, gdy człowiek patrzy na drugiego człowieka, jak na obiekt do zjedzenia" - pomyślał Sancho, patrząc pożądliwie, na wątpliwe krągłości T-Baga.
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 225 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-09-28, 16:32
A ja nie mogę oddać głosu, gdyż na równi stawiam Williama i Roberta, a zaraz po nich Petera Stormare'a i nie mogę się zdecydować Ale najbardziej z nich lubię Williama, więc może zagłosuję tak "po znajomości"...
Wiiiiilliam! Gra bardzo dobrze. Mam wrażenie, że grając swoją role przeżywa to wszystko naprawdę. Miny, gesty, sposób mówienia, ruchy.. No po prostu podziwiam go. ;D