Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 3 trzeci, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Konkurs na najlepszy artykuł filmowy - www.konkurs.filmowo.net

Do wygrania: 4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Najseksowniejsi: zagubiony v. skazany na śmierć
Autor Wiadomość
KhAn 
Michael Scofield

Wysłany: 2007-10-02, 23:04   Najseksowniejsi: zagubiony v. skazany na śmierć

Fenomen popularności dwóch kultowych seriali tkwi nie tylko w obfitującej w zagadki fabule, ale również w atrakcyjnych odtwórcach głównych ról.

Zasada, na której opierają się seriale "Zagubieni" i "Skazany na śmierć" jest bardzo podobna: labiryntowy scenariusz plus modelowej urody obsada równa się rekordowa popularność. Nawet najbardziej zatwardziali wielbiciele obydwu serii nie mogą zaprzeczyć, iż tym, co przyciąga ich przed ekran podczas emisji kolejnych odcinków, nie jest jedynie ciekawość czym jest wyspa, lub czy wreszcie uda się uciec z Fox River, ale również przyjemność płynąca z oglądania atrakcyjnych aktorów i aktorek. Twórcy obydwu serii zadbali o to, aby widzowie mieli na czym zawiesić oko. "Zagubieni" to plejada urodziwych twarzy z różnych stron świata, zaś w "Skazanym na śmierć" nie można wprost oderwać wzroku od niebieskich oczu i wytatuowanego torsu Michaela Scofielda. Grający go Wentworth Miller wyznaje, iż marzy o spotkaniu ekipy "Zagubionych" i połączeniu obu seriali. "W ostatnim odcinku pierwszej serii wchodzimy do więziennych kanałów ściekowych, przechodzimy przez kraty i wychodzimy w jednym z bunkrów na wyspie, stając oko w oko z Matthew Foxem. Drugi sezon rozgrywałby się na tropikalnej plaży" - fantazjuje aktor. Jednak wtedy widzowie stanęliby przed trudnym dylematem: który z bohaterów jest przystojniejszy: Michael czy Sawyer.

Grający nałogowego oszusta Josh Holloway wymieniony jest w rankingu 50 najpiękniejszych ludzi świata magazynu "People". Wysoki i przystojny aktor zaczynał karierę w show-biznesie jako model, kiedy rzucił studia z powodu braku pieniędzy. Wykorzystując swoje doskonałe warunki fizyczne Holloway pracował na wybiegach w Nowym Jorku i Rzymie, a jego fotografie regularnie pojawiały się w magazynach poświęconych modzie. Jednak Josh chciał być kimś więcej niż tylko chodzącym wieszakiem czy ludzkim manekinem. Postanowił więc zostać aktorem i w tym celu przyjechał do Los Angeles. Na początku obsadzano go w małych rolach przystojniaków, potem występował w serialowych epizodach. Przez siedem lat grywał również w filmach niezależnych, aż w końcu poszedł na casting "Zagubionych". Producenci nie byli pewni czy zaangażować Hollowaya, jednak w czasie przesłuchania zirytowany aktor w przypływie gniewu przewrócił krzesło i ten incydent przyniósł mu rolę dwuznacznego i porywczego Sawyera. Na potrzeby roli aktor zapuścił włosy, które stały się jego znakiem rozpoznawczym, lecz prywatnie Holloway nie przepada za swą fryzurą, ponieważ jest niepraktyczna, szczególnie w wietrzne dni.

Problemów z włosami nie ma Wentorth Miller, który na potrzeby roli w "Skazanym na śmierć" regularnie goli głowę. Miller pochodzi z multietnicznej rodziny. Jego ojciec jest Afroamerykaninem z Jamajki, a w jego żyłach płynie krew angielska, niemiecka, żydowska oraz Indian Cherokee. Z kolei przodkowie pani Miller wywodzą się z Francji, Rosji, Holandii, Syrii i Libanu. Dzięki takiej mieszaninie różnych nacji Wentworth Miller zyskał niezwykle oryginalne rysy twarzy i przejmujące spojrzenie niebieskich oczu. Przyszły aktor przyszedł na świat w Anglii, jednak rodzina przeprowadziła się do Nowego Jorku, kiedy miał dwa lata. W przeciwieństwie do Hollowaya, który ma na swoim koncie wiele różnych prac oraz drobne kradzieże, Miller pochodzi z zamożnej rodziny i odebrał staranne wykształcenie kończąc literaturę angielską na prestiżowym uniwersytecie Princeton. Wtedy też zaczął grywać w teatrze i po studiach udał się do Los Angeles, by podjąć pracę w firmie produkującej filmy telewizyjne, lecz szybko okazało się, że nie może żyć bez aktorstwa. Regularnie uczęszczał na liczne castingi, po których słyszał odpowiedź odmowną. Grywał jedynie w serialach albo dostawał epizodyczne role w filmach. Dopiero w 2003 roku zagrał większą rolę w dramacie "Piętno". Wcielił się w młodego bohatera, którego postać w dojrzałym wieku odtwarzał Sir Anthony Hopkins. Wtedy też Miller został zaangażowany do serialu "Skazany na śmierć" (2005).

Źródło: onet.pl

http://www.nextranet.pl?pid=9944.

http://s4.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=162805

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Wysłany: 2007-10-03, 19:35   

łiii tam. To ja jestem chyba wyjątkiem bo wcale nie uważam Michale za takiego pięknego, ja wolę Alexa ^^ ja wolę jego spojrzenie szafirowych oczy hehe
a z Zagubionych to zdecydowanie Sawyera, mam nadzieję, że mo go nie ukatrupią ^_~

Mom nie mówić kto zrobił sygnę.

madamebutterfly 
Mahone

Wysłany: 2008-03-07, 11:32   

ehh... najłądniejszy z zagubionych jest boone.... no a z pb to nie wiem.... LJ i James chyba..

"....PEACE, LOVE EMPHATY.... "

Bellatoris 
Lincoln Burrows

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-03-07, 11:35   

zagubieni- boone, pb.... LJ i Majkell

mk95 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 14:01   

Boone? Z której strony? :-D
Lost - Jack... PB - Alex, oczywiście^^

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 14:28   

z lostów najbardziej podobał mi się Said. Nie wiem dla czego chyba lubię takich egzotycznych facetów.

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 15:41   

Wencior jaka mieszanka :D przystojniak z niego, ale z Holloway'em jak dla mnie przegrywa^^
Things will go my way..

Xaneta 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 16:36   

Lost - Jack(ubóstwiam za imię xD) PB:Michael,LJ,Żejms.

niunia 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 17:08   

Lost - Jack, Sawyer ... i Hugo xD
Pn - Michael, Alex, Kellerman, Żejms

~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a ;)

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 19:03   

z Lostów doktorek a z PB James bez dwoch zdań

James by Ja xD

Lady Mahone 
C-Note

Wysłany: 2008-03-07, 19:51   

Lost- Jack xD PB - Alex rzecz jasna.

mk95 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 19:52   

Lady Mahone, widze, że mamy takie same gusta ;-)

Mia 
C-Note

Wysłany: 2008-03-07, 20:26   

LOST- Matthew Fox :mrgreen: spodobał mi się od pierwszego odcinka, a z PB jest kłopot, jeśliby użyć określenia seksowny to do rzadnego mi nie pasuje, ale jak już wybierać to chyba Wentworth :-P

BTW.Jestem w szoku, że typujecie Jack'a, myślałam, że Josh to killer w takich bitwach :-P

mk95 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 20:30   

Mia napisał/a:
BTW.Jestem w szoku, że typujecie Jack'a, myślałam, że Josh to killer w takich bitwach

A niech mnie odcięta ręka Teddy'iego broni, never! Josh taki... taki metroseksualny jest :-D

Bellatoris 
Lincoln Burrows

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2008-03-07, 20:31   

zgadzam się..... niezbyt go lubię....

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-07, 22:30   

ja Zagubionych nie oglądam no bo bez przesady...^^ Josha kojarze i no przykro mi bardzo ale z Wentem przegrywa jednak w moim mniemaniu...ehhh te oczeta ;-)
nie mówiac juz o inncyh bohaterach PB, bo temat nie jest najładniejszy (czy tam przystojny)- choc i tu przegrywa, ale najseksowniejszy i obiektywnie ;-) patrzac to w takim rankingu na czele wysuwają sie William I Robert, szczególnie pierwszosezonowy i wtedy zaden Went a tym bardziej Josh nie maja szans :-D

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-03-08, 09:04   

no chyba nikogo nie zdziwe jak powiem ze z PB Alex *marzy * a jesli chodzi o Lostów to hymmm chyba Boone :-D tylko szkoda że już nie zyje , biedaczek

Odpowiedz do tematu