Michael: Powiedz mi, ze to nie to, co myślę
T-Bag: Właśnie to! Zanim ja zniszczyłem powierzyłem ja mojej fotograficznej pamięci
M: Słysząc to od nałogowego kłamcy ciężko mi w to uwieżyć
T-Bag: Gdybym miał czas to bym ja sobie wytatulowal
_________________ ,,Sometimes things happen that are just…out of your control’’
Ostatnio zmieniony przez Natalie 2007-10-22, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
Mi się bardzo podobała scenka jak T- Bag połknął klucz do tej skrzynki z pieniędzmi w 2 sezonie, hehe jak to wyglądało potem Belicka dał Stolca i wyprużnił all LOL.
co było dla mnie śmieszne...Abruzzi w za krótkich spodniach i scena w samochodzie, w której Michael zaproponował Lincowi powrót do Fox R...
Właśnie ja chciałam znaleść tą scene, pamięta może ktoś w którym to było odcinku i może mniej więcej w jakim czasie? xD
A tak w ogóle zabawne było jak Michael dawal wszystkim ubrania, a Abruzzi mowi, ze troche za krotkie dostal te spodnie na co Linc odpowiada: 'Odrab se stopy, jestes w tym dobry.'
Albo scena w której Sucre mówi "Chcesz dostać się do Chin? Dostaniesz się. Będę kopał jak psychiczny gryzoń.""
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
zabawna byla scena w ktorej Michael zaklada ze 5 mil $ sa ukryte pod garazem
Na to T-Bag:,,Skad to wiesz?! Masz wytatulowana rózczke na dupie?''
albo jak T-Bag tlumaczy sie Michaelowi po tym jak ten przylapal go na lampieniu sie na blondynke; ,,You know this joke pretty. I can look at the menu BUT it doesn't mean I'm gonna eat"
_________________ ,,Sometimes things happen that are just…out of your control’’
duzo smiesznych jest ; ]
co mi teraz przychodzi do glowy, to z kuzynem Sucre, podczas uciekli jak przechodzili przez dziure w celi, ten kuzyn nie bardzo mogl sie zmiescic a T-Bag go kopnal xDD
i juz jak uciekali przez mur, ten wskoczyl i momentalnie spadl ;]
"Brad czy chcesz zostać moim psem?"- myślałam, że padnę !!!
no i oczywiście jeszcze scena gdy T-Bag produkował sie gdy do domu tej jego "dziewczyny" przyszła ta babka z jakiejś fundcji czy z czegos tam i na pytanie: 'gdzie sie poznaliscie?' odpowiedzial bez zastanowienia ze w kościele
a mnie jeszcze rozwalił T-bag wcinający mapę, o ludu XD
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Mnie też rozśmieszyła scena jak usuwają zapachy ze swoich łóżek .. i dialog Abruzziego z współwięźniem - Koleś-john co ty do cholery robisz?! , John-wykonuję wole Boga, K-Bóg kazał ci rozrzucać po łóżku końskie łajno?! , John-Nie w mojej mocy jest kwestionować wolę Pana. Myślałem że padne
scena w drugim sezonie kiedy bellic jedzie do meksyku po sucre i sucre wychodzi po czeresnie i gdy wraca bellick celuje do sucre z żółtego plastikowego pistoletu
Teoretycznie to rzeczywiście było mocne i też się z tego śmiałam ^^
Ja kocham minę Majkela, kiedy leci do Lechero na skargę, a tu Alex hastalavista bejbe ^^ Myślałam, że nie wyrobię...
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Bardzo podobał mi się moment gdy wiercili tą wiertarką do jajek, czy Bóg wie co to było.
Jak do celi wszedł bodajże Pope lub Bellick, a Sucre z Michaelem prali ubrania w kiblu, to Sucre szybko usiadł na klopie, żeby nie było widać, że coś tam jest