To ja bym zaproponował coś w rodzaju ankiety, wybralibyśmy kilka miast i każdy by zagłosował??albo nie myślę że środek polski był by odpowiednim miejscem. Warszawa???
_________________ Kiedy wyjdę za bramę i wolność zobaczę, oczy rękoma zakryje i cichutko zapłaczę.
Uważam, że najlepiej to w mojej wsi, albo jak chcecie to większej wsi Katowcie!! xD Moja wieś jest mała, ale mamy kolorową gazete i basen... xD
No to ja bym dopowiedziała te parę osób skoro można...;p
No to... zacznę od płci pięknej!! ^^
agulec- moja imienniczka Pomogę jej z kijaszkiem!! ^^ No i może coś o Willu pogadamy ^^ Pokaże mi jego dobre strony, tych których jeszcze nie znam...;p
AutumnLeaf- Aby pozachwycać się Dannym bo w końcu On jest super słodziak!! ^^
Tanira- Najbardziej aktywna użytkowniczka!! Zdradziłaby mi sekret jak tak wspaniałe wiersze pisze!!
B...- No bo B... to B.. i ją trzeba poznać!! ^^ Bardzo bym chciała
Patuś i niunia - Może nie znam dobrze, ale przyciągają całym Sobą tak, że się chce poznać!!
*Madziula* i Madzialena- nowe, a jakże juz zauważalne!! ^^ Zdecydowanie bym chciała!!
No i moja owcaa chociaż widze się z nią codziennie xD to by było fajnie tak oficjalnie!!
No i mężczyźni
Przede wszystkim Dusq No bo przecież trzeba poznać władcę!! ^^
Marq- zrobił mi tapecie z LJ'em ^^ Wygląda na spoko gościa!!
Piotras003- No bo przecież jest spoko ^^ Pośmiać się można i lubi grać w gry internetowe jak ja!! Chyba... No, ale i tak
Nero- Nie znam bardzo, ale z tego co widzę to chętnie bym poznała!!
I oczywiście tych co juz napisałam wczesniej!! ^^
koniec litani!!
Amen ^^
To ja bym zaproponował coś w rodzaju ankiety, wybralibyśmy kilka miast i każdy by zagłosował??albo nie myślę że środek polski był by odpowiednim miejscem. Warszawa???
środek Polski to nie jest Warszawa ... chociaz tak pewnie myślą Warszawiacy .. Łódź jest centrum ... a dokładnie Piatek niedaleko Łodzi
oczywiście jestem za ankieta
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Hm.. ja myślę, że ankieta to dobry pomysł, bo sprawa sama się rozstrzygnie, a tak to się w życiu nie dogadamy hehe
nie wiem jeszcze tylko na jakiej zasadzie by ją zrobić.. może każdy zgłosiłby 2-3 miasta, które później znalazłyby się w ankiecie? ^^
jestem za xD Zróbmy ankietę xD Ja proponuję oczywiście Poznań^^, może być np. Wrocław, Warszawa
Ja mam taki pomysł. Wybrać 5-10 miast w Polsce, no na przykład pod względem zaludnienia albo coś w tym stylu, i z wybranych miast zrobić ankietę. myślę że to byłby dobry pomysł jak sądzicie?
_________________ Kiedy wyjdę za bramę i wolność zobaczę, oczy rękoma zakryje i cichutko zapłaczę.
co to za srodki Polski w Warszawie? ehehe
wstawiac mi tu ankiete i Kraków w niej zebym tez miała w miare blisko, łodz jeszcze przezyje ale o Poznaniu mi zapomniec!!!
uwaga bo mi pozwola^^ xD nie no ostatnio mi mama powiedziala ze pojde na mecz siatki dopiero po skonczeniu 18... no to według niej chyba skończyłam ją tydzien temu
jak dla mnie Poznań jak najbardziej, bo mam tak blisko, że bliżej się nie da
ale równie dobrze może być gdzie indziej.. byleby droga dojazdu nie przekraczała 4h xD
problemu z dojazdem nie przewiduje^^
moi rodzice już raczej stracili nade mną kontrolę xD
moi rodzice już raczej stracili nade mną kontrolę xD
nehehe, ze ną chyba jest podobnie xD
Poznań może być...ale nigdzie dalej, bo ja kuźwa nie mam tyle kasy xD
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Myślę, że jak pokażemy, ze jesteśmy odpowiedzialni to pozwolą... I jak jakis przewidywany nocleg... xD Trzeba znaleźć coś normalnego, albo się u kogoś zakwaterować!! xD
nie leń tylko wiem że mi nie pozwola jechac i tyle
yyyy pozwola ... w tym wieku to sie pyta rodziców o zdanie? moi nie mają zadnych obiekcji... zazwyczaj jest "rób co chcesz " i tyle
ja oczywiście proponuje Łodz czy coś w tym stylu własnie bliżej centrum ...może być i Warszawa w ostateczności...- aby kazdy miał możliwosc dojechania..bo wiadomo że ktoś z gór bedzie do Poznania jechał... czy gdzieś nad Morze ,...bo wiadomo ze sobie odpusci. żeby tez nie było ze ja z samej Łodzi jestem tez mi troche zjamie teleportownie sie tam
Moja propozycje Łódź
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "