Swoją drogą zauważyłem, ze wrzucasz linki do drugiego sezonu. Dobra robota, niemniej na linki RMVB jest osobny dział przy każdym sezonie. Proszę więc o popraiwnie postów.
Wiek: 18 Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 121 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2008-02-17, 11:12
Jakbym tak dostał moda.. wszysciutko bym poprawił
Co na przykład ? : )
Nie wiem za bardzo jak odbierac słowo "wszysciutko"..
And, z użytkownikami tego forum również się trzeba liczyć.. być moze teraz im sie najbardziej podoba.. Może powiedz, co byś zmienił. Dział propozycje, idealne miejsce do tego.
niunia
Wiek: 18 Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 121 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2008-02-17, 20:46
Cytat:
Co na przykład ? : )
Nie wiem za bardzo jak odbierac słowo "wszysciutko"..
And, z użytkownikami tego forum również się trzeba liczyć.. być moze teraz im sie najbardziej podoba.. Może powiedz, co byś zmienił. Dział propozycje, idealne miejsce do tego.
niunia
niuniu przeczytaj sobie to nizej
Dusqmad napisał/a:
Swoją drogą zauważyłem, ze wrzucasz linki do drugiego sezonu. Dobra robota, niemniej na linki RMVB jest osobny dział przy każdym sezonie. Proszę więc o popraiwnie postów.
ale mozesz zostać Uploaderam a nie moderatorem bo ta funkcja własnie jest przyznawana za dodawanie linków , Modertor to juz bardziej skomplikowane i odpowiedzialne zadanie
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Hmm, a ja chciałbym się dowiedzieć co ma na myśli And pisząc w pdpisie "peter1818 memento mori" i dlaczego Dusqmad akurat mnie zaprasza na nowe forum o Lost...
Hmm, a ja chciałbym się dowiedzieć co ma na myśli And pisząc w pdpisie "peter1818 memento mori" i dlaczego Dusqmad akurat mnie zaprasza na nowe forum o Lost...
To samo pytanie dotyczy mojego nick'a.
proszę o odpowiedz i ewentualną zmianę
To ja Wam odpowiem ^^
Każdy z użytkowników widzi tam swój nick ^^ to taki chwyt ^^
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.