_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
witam, mam takie pytanko jak mogę zrobić sobie taki zielony nick jak niektórzy mają ? tzn czy dobrze myślę że to zależy od ilości postów ? jeśli tak to przy ilu można mieć taką możliwość
_________________ -I just wanna the donut
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-08-21, 11:53
Jeśli chodzi o jasno zielony to jest tylko przeznaczony dla VIPów. Są to osoby które napisały 500 postów, wiec trzeba pisać i czekać aż nadejdzie ten moment
A ciemno-zielony to jest kolor wyłacznie moderatorów
ano właśnie ja mam jeszcze pytanie do Niuni, pytałem już wcześniej ale nie odpowiedziała mi , Niunia, czy w Twoim podpisie zdanie "~*~ Serdziu jesteś wyjątkowy/a " tyczy się mnie ?
a to teraz żem zaskoczony jest fajna rzecz, nie żebym chciał coś takiego sobie zrobić ale tak z ciekawości spytam jak to działa ? tzn to skrypt jakiś ?
po prostu ustawia sie Gość jesteś wyjątkowy
Przepraszam, ze dopiero teraz odpowiadam, ale widze, ze juz dostałeś odpowiedzi
Jakieś moze jeszcze pytania ?
:*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wysłany: 2008-09-16, 20:13
Ja mam teraz takie dziwne pytanie:) Myślę, ze to umieszczam tego posta w pasującym temacie. Otóż nie wiem jak zrobić żeby mieć avatar. Wchodzę w profil, tam na dole muszę wpisać jakiś adres do avatru, ale nie wiem o co w tym chodzi. Proszę o jak najszybsza odpowiedź. Z góry dzięki