Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1366 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-21, 05:25
To tylko film... Ta pokrywa od studni się zregenerowała, a w więzieniu były matoły Oo
Tak samo zarost uciekinierów... Cały czas taki sam... Tylko pod koniec 2 sezonu Mike się zapuścił... A w Sonie też nie golił sie , a brody nie miał Oo
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
heh..z tą pokrywą to dobre i z brakiem brody od nie golenia się też a gdyby więźniowie się dowiedzieli, że Mahone jest agentem, to by tam nawet jednego dnia spokojnie nie przespał oO dobrze, że to tylko film xD
apropo Mahona - on przynajmniej został trochę zapuszczony, jeżeli chodzi o wygląd, a Scofield to rzeczywiście cały czas taki sam^^ mogli też coś z nim zrobić xD
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wysłany: 2008-04-21, 12:29
Albo to..nie pamiętam albo nie było pokazane w PB..więc może wie ktoś z kąt Alex miał zdjęcia tatuaży Scofielda? Bo z dysku raczej nie.Bo poco Mike miał by je robić,i zostawiać na dysku? Ta dziewczyna co mu je wykonała? nie kojarzę żeby mu sesje robiła..oczywiście mogę mieć luki w pamięci
Mmmahone miał rysunki tatuaży Scofielda właśnie z jego dysku, a Scofield miał je na dysku to najpierw sam je rysował, projektował, czy coś xD po co miał je na dysku to nie wiem.. ale z doświadczenia wiem, że na prace zapisane na dysku są trwalsze i dobrze zrobić sobie kopię^^ I Mahone miał właśnie te oryginały.. ale miał jeszcze zwykłe zdjęcia tatuażu na ciele Michela.. skąd to też nie bardzo pamiętam.. może zrobili Scofieldowi sesję w Fox River
don't let me surrender..
Things will go my way..
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1366 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-04-21, 16:14
Może takie zwykle zdjęcia do więzienia i przybliżyli Oo
Zastanawia mnie skąd Mike tak dokładnie przygotował sobie plan nawet co do ludzi tj. Pope czy Sara... Abruzzi i D.B.Cooper Oo
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
bo Michaela jest geniuszem!
hehe nie no.. on zbierał o nich wszystkich informacje.. i stąd wiedział kto jest w więzieniu, jakie ma możliwości.. pokazywali co jakiś czas na tej jego ścianie różne wycinki z gazet i takie tam^^ co prawda nie mógł wszystkiego przewidzieć i nie przewidział, ale większość się sprawdziła nie no, plan Scofielda wymiata obojętnie jak bardzo jest naciągany
don't let me surrender..
Things will go my way..
Więzienie projektował więc dużo sie w tym nie namęczył. A te informacje o innych więźniach to tak jak powiedziała wcześniej Agulec długo zbierał. Pewnie jako student miał wejścia do bibliotek i w weekendy przeszukiwał sobie wszystkie gazety.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wydaje mi się, ze ten facet co w 2 sezonie był szefem Kima jest strasznie podobny do Shalesa oO Tego co go niby Alex w ogrodzie zakopał... Kim jest człowiek opisany w aktach z teczki Whistlera??
Buahaha Shales zmartwychwstał , a tak na serio to ten były kumpel Abruzziego z pierwszego sezonu , co potem mu zbitą żarówką Abruzzi oko pociachał mi przypomina Shalesa , tylko troche za gruby ^^.
Jest taka sytuacja, w której zastanawiam się, czo to zbieg okoliczności celowo zrobiony w Prisonie, czy po prostu scenarzyści nie mieli innego aktora do tej roli. W którymś z początkowych odcinków pojawia się bezdomny, który wybił szybę i ukradł plecak Majkelowi z Hondy. Tez sam aktor w tej samej roli pojawia się w 2x18 również w roli bezdomnego, gdy odbiera telefon do pana Green'a.