Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1095 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-12-11, 19:58
No to rób Oktarynka tak jak powiedziałe....kto może to niech coś zrobi a reszta wybierze najlepsze i da się na logo o ile zgodzi się Dusq więc się starać
Marq wszystko jest cacy, ale napis nie pasuje, jest nieczytelny, a czerwień zbyt jaskrawa w porównaniu do obrazka - w ten sposób powstaje brzydki kontrast 8D.
poza tym nie dam rady nic zrobic nie znając wymiarów - może ktoś mi je podać? ten obrazek co teraz mamy jest jakiś dziwny, bo pokrojony i reszta stanowi tło XD". nie chcę rboić na oko :0.
a i chętnie porobię jakąś zlepiankę, ale dajcie czasu
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
Ostatnio zmieniony przez Oktarynka 2007-12-11, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
marq dalbym swoj twor(ale jaja^^) ale jakos mi nie iodzie na imageshacku Wez albo daj naddokladna instrukcje obslugi albo jaki inny motyw przestawienia dziela^^ Bo mi sie smiac chce jak widze swoj twor i sie tym musze podzielic
PS ja nie widzialem zadnego IMG (tylko jakies Image:P chyba ze oto ci szlo^^)
EEE chyba siedze przy złomie^^
klikam host it czy co tam^^ zmienia sie na uploading i zaczyna ,,wczytywac" i tak wczytuje wczytuje az dochodzi do tego ze nastepuje brak polaczenia z serverem
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.