Khan, Dasqmad moze by zrobic jakis nowy top (obrazek na samej gorze) chociaz na sam okres swiat jakis taki swiateczny. jak sie zgodzicie to nawet ja (leń sprobuje cos zrobic
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1095 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-12-10, 19:29
Ja jestes za....nie wiem jak Dusq jeżeli tak bardzo chcecie to ja nie widzę przeszków abyście coś zrobili i zaprezentowali na forum a później wybierzemy i pogadam z Dusqiem żeby wrzucił więc do dzieła i robić
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
przepraszam bardzo, ale proszę mnie nie naśladować, ja tu jestem od prychania xD
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
jak nie wiesz jak umiescic to:
klikasz w maly przycisk "IMG" po czym wklejasz adres obrazka
adres obrazka bierzesz z samego dolu strony imageshack jak tylko zamiescisz obrazek
ej to co z tym logiem XD? bo ja chetnie bym sie pobawila w photoshopie i cos porobiła (przysięgam, bez własnych obrazków XD - ale na obrabianiu zdjęć/designie tyż się trochę znam ^^) więc jestem za jakimś konkursem >D
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
ja jestem przeciw konkursowi bo bys wygrala ty albo tanira =)
mam gotowy obrazek z napisem ale musicie przerobic go na jakis swiateczny np. czapki mikolaja albo jakies platki sniegu jako ramka cos takiego a jak sie skonczy zima to moze sluzyc jako normalny top mi sie podoba