Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 

Zbiórka na forum - szczegóły TUTAJ <-kliknij
Osoby, które pomogą w zbiórce otrzymają rangę $Sponsor oraz anulowanie ostrzeżeń

Sezon 4: nowy odcinek w każdy wtorek po godzinie 5!

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Od Seba
Autor Wiadomość
Cwaniak 
C-Note

Ostrzeżeń:
 10/3/6
Wysłany: 2008-06-15, 20:45   

Piotras003 napisał/a:
Cwaniak napisał/a:
jak na Ciebie dobra,

to jest według Ciebie krytyka bo jak dla mnie jest to straszne jak mozna napisac jak dla ciebie dobra .Dobra nie bede smiecil u sebo w temacie i zreszta ja mam swopje zdanie o Tobie i go nie zmnienie ;-)

jest chyba różnica? chodziło mi o to,ze jak na jego doswiadczenie w tej dziedzinie to jest dobra sygna...nauka czytania ze zrozumieniem sie kłania...chcoiaz wiem ze jakby dał zwykle zdjecie,ty bys wstawial emotki typu :shock: itd...jesli ja natomiast bym skrytykował,najechałbys na mnie jak ch...olera...

Cytat:
Jak zrobię puste tło, to napiszesz że brak efektów itp ;-) więc nie wiem czy lepiej..Oo.

brak efektów na fotce...to najwiekszy mankamet forumowiczów...proste efekty...wklejasz stock,powielasz 2 razy,na najnizszej zdejmujesz kolory(ctrl+shift+u) drugą ustawiasz na Soft Light,trzecią na tryb Color...proste efekty a duzo dają...

all by me

www.prison-break.piotrasowo.net

Sebo 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-10-25, 21:06   

Kurde aż się zakurzyło jak tu zaglądnąłem^^

tak z nudów :roll:

Cwaniaczek 
Tweener

Wysłany: 2008-10-26, 16:13   

Nie jest źle...ale jak na Ciebie.Przedewszystkim za duzy chaos,nic sie nie klei.Zaraz zostane zjechany,ale co mi tam.Pracuj,bo praktyka czyni mistrza ; ) jak chcesz moge Ci podesłac jakies moje psdki...

MarQ 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2008-10-26, 16:30   

Co najwaznijsze postacie nei wspolgraja z tlem, powinienes dobierac tla (sam robic) zeby wszystko do siebie pasowalo. kolory sa wazne :D

Odpowiedz do tematu