jak dla mnie to jest to jedna z najlepszych sygnatur jakie w życiu widziałem
nic dodać nic ując, kolory wspaniałe, nie mam nic do zarzucenia
nawet nie zauważyłem kiedy się tak rozwinąłeś xD
Podoba mi się^^ jarzy się trochę, ale tak z umiarem i nawet pasuje^^ dzięki takiemu kolorowi sygna jest z tzw. 'pazurem' A te ramki też bym chyba wywaliła, bo zatrzymują tą ognistość całej sygny xD Wydaje mi się, że to najlepsza Twoja praca^^
1 Sygna taka nawet nawet, ale osobiście nie lubię kosza.
2 Sygna bardzo fajna. Dobrze dobrane kolorki tylko brzydko wygląda nachodzący C4D na tą kobitkę i zły kolor czcionki.
3 Sygna jakbym ja takie coś robił to wystarczyło by mi 3 Brushe i 4 kliknięcia myszka, oraz wstawienie napisu. Słaba sygna.
-- Po lewej strony rendera jest czerń... Mogłaś ją zakryć tłem tym co robiłaś bo prawej stronie sygny
-- po prawej stronie kolo kontur rendera jest ta czerń brzydko to wygląda lepiej by było jakbyś zrobiła tym tłem co jest na sygnie i wtopiła render.
-- Od napisu odchodzą 2 kreski ( zbędne nic nie wnoszą )
-- A tak poza tym to przepiękne tło
tło-delikatnie mowiąc slabe,bruszami nigdy nie zrobisz dobrego tła!
render-zle umiejscowiony,i jakos zbyt zblurowany na twarzy
napis ujdzie,ale mogles go dac na mniejsze opacity
no jak juz zauwazylem w pracach userów tego forum-brakuje kolorów w sigach.....
Wysłany: 2008-06-15, 18:44
Fajna sygnaturka z NBA, bo lubię kosza i NBA również xD
Przyjemna też sygnatura z Angeliną Jolie, chociaż, za bardzo napis mi nie pasuje do reszty... a tło ciekawe
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
Sebo sygna z Angelina super ,a Co do Cwaniaka to jak coś sie mu nie podoba to niech zmnieni forum bo wiecznie mu sie cos nie podoba
za to wam sie wszystko podoba^^ krytyka tez musi byc...kazdy kto zaczyna przygode z grafiką,musi tez przyjąć krytyke...moze troszke za ostro oceniam,ale ja juz wiele widzialem...poprostu staram sie wam dac rady,wskazówki itd...bo te sigi są poprostu słabe,zajrzyjcie na fora graficzne....
to jest według Ciebie krytyka bo jak dla mnie jest to straszne jak mozna napisac jak dla ciebie dobra .Dobra nie bede smiecil u sebo w temacie i zreszta ja mam swopje zdanie o Tobie i go nie zmnienie