Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
News tłumaczony przeze mnie, więc zastrzegam sobie do niego pełne prawo.
Zakaz kopiowania na inne strony.
Po ucieczce z piekielnej panamskiej Sony, bracia Michael Scofield i Lincoln Burrows chcą wymierzyć sprawiedliwość Firmie, ciemnej grupie odpowiedzialnej za wyniszczanie ich i pozbawienie Michaela kobiety, którą kocha, Dr. Sara Tancredi. Podczas poszukiwania zemsty, świat Michaela zostaje przekręcony do góry nogami gdy dowiaduje się, że Sara wciąż żyje. Uświadamia sobie jedyny sposób by naprawdę byli wolni, Michael i Lincoln muszą znaleźć Sarę i zniszczyć Firmę. Z pomocą przewodnika rządowego, gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a do pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu. Niestety muszą również werbować T-Bag'a.
Obsada: Dominic Purcell jako Lincoln Burrows, Wentworth Miller jako Michael Scofield, William Fichtner jako Alexander Mahone, Amaury Nolasco jako Fernando Sucre, Wade Williams jako Brad Bellick, Robert Knepper jako t-Bag, Sarah Wayne Callies jako Dr. Sara Tancredi, Chris Vance jako James Whistler, Jodi Lyn O'Keefe jako Susan B., Danay Garcia jako Sofia.
Z pomocą przewodnika rządowego, gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a do pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu. Niestety muszą również werbować T-Bag'a.
yes yes yes..! taką ekipę to ja rozumiem^^ 'skopywanie' firmy - wspaniała wiadomość xD
ale jeszcze trzeba tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle czekać..
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
dużo Willa w akcji co mnie niezmiernie cieszy
..i w ogóle zapowiada się dużo akcji, ciekawi mnie jaki plan wykombinują żeby zniszczyć firmę^^
jednym słowem - elegancko
don't let me surrender..
Things will go my way..
własnie fajnie bo jakby znowu mieli uciekac z jakiegos wiezienia to byłoby juz chyba nudno a tak to beda nowe watki, nowe postaci xD ohohohoho ja chce juz
Z pomocą przewodnika rządowego, gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a do pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu.
Przecież na końcu 3. sezonu Mahone przeszedł znowu na stronę Firmy, więc niby jak teraz ma im pomagać? No chyba że znowu zmieni stronę... Mógłby się zdecydować Ale w każdym razie fajnie, że będzie
heh.. no jakoś wygląda na to - zwieją Sucre, Bellick i T-Bag^^ pewnie Scofield jak się dowie, że Sucre trafił do Sony (bo przecież jeszcze o tym nie wie) przyjdzie mu z pomocą, a Teddy jak zwykle się tam zakręci i dlatego będą go musieli też wyciągnąć
A Mahone to wcale nie przeszedł na stronę firmy, to by było za proste, jego uśmiech na końcu zdradza chytry plan wg mnie rozpracowania firmy od środka ^^hyhy
sasasasasa.. to streszczenie mi się podoba^^ będzie się działo mam nadzieję, że scenarzyści nas czymś zaskoczą^^
don't let me surrender..
Things will go my way..
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 47 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-05-19, 15:37
Sebo160186 napisał/a:
hehe Mahone będzie kretem w Firmie..xD
i może to właśnie Mahone powie Michaelowi, że Sara żyje...
Bo jakby ją Michael sam znalazł, to chyba by umarł na zawał A zresztą nie wydaje mi się to prawdopodobne.
ehehe mnie ciekawi, jak w ogóle oni wszyscy razem będą współpracować xD np. taki Linc z Mahonem xD
Luthien napisał/a:
i może to właśnie Mahone powie Michaelowi, że Sara żyje...
..może być.. i może właśnie dzięki temu bracia się do niego przekonają.. szczególnie Linc.. bo jakoś duecik Michael-Alex, to jeszcze potrafię sobie wyobrazić, nawet uważam, iż byłoby bosko ale Mahone z Linciem już jakoś nie xD
no i Teddy, albo Bellick xD nie wiem, nie wiem.. im dłużej o tym myślę, tym bardziej chce oglądać xD sasasasasa
don't let me surrender..
Things will go my way..
Wysłany: 2008-05-21, 17:15
Sebo160186 napisał/a:
myślę że to jednak nie nastąpi tak szybko,znaczy nie na początku sezonu Oo.
A ja myślę, że to już na samym początku sezonu się dowie, że Sara żyje, bo tak jakoś wynika z tego wszystkiego, co podawali, no i ogólnie jakoś tak czuję
Sebo160186 napisał/a:
Ale co do Teddego, nie wiem może coś z tą książeczką??
No, na pewno z tą książeczką będzie coś kombinował, bo na końcu 3. sezonu bardzo tak zaakcenotawe było to, że ją znalazł i jest przekonany, że szybko się z Sony wydostanie, jak wynika z jego rozmowy z tą "zakonnicą"
Wysłany: 2008-05-21, 19:51
Nanii napisał/a:
A Sucre to oni wyciągną czy co?
Hmm, też bym strasznie chciała wiedzieć, jak to będzie z Sucre... Biedny on jest Najbardziej pechowy bohater serialu. A taki kochany... Chyba niczego nie jestem aż tak ciekawa jak tego, jak on się wydostanie z Sony, bo to dla mnie jedna wielka zagadka...
No ale to bedzie jazda..najpierw sam stamtąd ucieka a teraz jeszcze ma kogoś wyciągnąc.. bedzie potzrebował pomocy , bo przeciez wszyscy jego "znajomi" sa poszukiwani- tu wyczuwam rolę nowego gracza
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Bardzo ciekawie sie ten sezon zapowiada. Znowu nasz kochany Alex Chcę już zobaczyć minę Michaela, jak dowie się, że Sara żyje. Jestem bardzo ciekawa pierwszego odcinka!