ogladałam kiedys przez jakis czas, mam nawet którys tam sezon na płytach, ale jakos mi z tym przeszło...
ogladałam tak raczej na zabicie czasu, kiedys przepadałam za tego typu serialami "młodziezowymi" czy jakby to nie nazwac, ale ukazywane tam wydarzenia jakos specjalnie mnie nie wciagaja, teraz cenie bardziej duzą dawke emocji wypływajacą w moja strone^^ z ekranu jak w przypadku PB
ale ogolnie serial jest OK, muzyka rzeczywiscie jest swietna, a do tego dochodzi Chad Michael Murray- jaka on ma klate...mmmmiam
patus1905 napisał/a:
albo o czym było mniej więcej
był sobie chłopak Lucas Scott.Ojciec zsotawił jego matkę kiedy była z nim w ciąży i znalazł sobie inną babkę.Tamta urodziła Nathan'a Scott'a.Bracia z początku się nie lubię potem zaczynają sie do siebie zbliżać.Ich ojciec Dan Scott jest strasznie wredny.
i Cały serial się na tym własciwie opiera
aaaa.... to ten dziwny serial który oglądałyśmy w Pojebie...
nie taki zły....
no i czadowy Czadzio
i fajna piosenka ta na początku... nawet sobie ściągnęłam
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-22, 19:41
Piosenki z tego serialu są mmm xD
A, no i Chad.
Nie oglądałam go zbytnio, ale parę odcinków widziałam. Podobały mi się ; ) O ile sobie przypominam, to OTH leciało na TVN-ie na tamtych wakacjach ...