Wysłany: 2008-02-09, 19:37 Ot, temat o wzdychaniu ^^
Ok, mam nadzieję, że to nie jest zły pomysł ^^
Wzdychajcie do woli, o Willu, Majkielu, Surykatce (to tylko ja^^) i innych, o kim chcecie i ile chcecie ^^
Będzie mnie offtopu hahaha xD
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
a ja znów patrze na zdjęcia Willa..i co... zgadliście dostałam mega slinotoku.. boshe w tym wieku on jest mega bosko sexowny , nie moge oderwac od niego oczu. kiedyś zbiore kase i się chyba wybiore do niego -potem mnie pewnie zamkną w psychatryku, ale i tak bedzie wartko
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
hahahahaha... jadę z Tobą Patus!! xD rzucimy się na niego i potem nas zgarną służby ratownicze! xD ale będzie warto, tak jak mówisz!
chryste jaką ty masz sygne
ślinię się, ślinię się.. ooooooo jak się słinięęęę...xxD
dziękowac... no w końcu ...znalazałm taką... która oddaje całkowice boskośc Boskiego.
łooochhh jakby tak na mnie spojrzał to bym chyba padła na miejscu
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
hahaha.. to patus mam plan:
jak już uzbieramy kase i pojedziemy, to pierwsze co jak go zobaczymy to padniemy na glebę xD i tak będziemy se padać aż nam się znudzi.. w co wątpię
a tak swoją drogą to ja bym chyba naprawdę zemdlała..
to ja jeszcze se troche powzdycham i ide.. teraz muszę się skupić na pracy - co będzie baaaaaardzo trudne - i coś zaprojektować.. chyba wyjdą mi same budynki w kształcie serduszka xD
ooooo sygno patus..! wyjdź z monitoooora..! o sygno patus..! wyjdź z m...
a ja powzdycham sobie do mojego kochanego Henryego...ah ten jego zniewalający uśmiech...inteligencja....spryt...świetne zagrania,podania i gole....ahhhh
mmm...to teraz ja sobie trochę powzdycham, ale jak mnie ktoś zjedzie za obiekt westchnień, too... to nie wiem, każe zbierać papierki w parku xD
oczywiście moja wiewiórko- surykatka z cudownycm akcentem ze Staten Island, mógłby tak mówić cały czas, a nie tylko w CSI ^^
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.