Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
On w ogóle był bardzo sympatyczny. Szkoda że zakochał się w pani prezydent, zmarnował by sie przy niej. Do końca wierzyłam że on wróci ale teraz to już chyba niemożliwe....
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
oczywiscie pewni byc nie mozemy, ale moze... bardzo by mnie to ucieszyło^^
jakby tak wrócił i na dodatek pracował w Firmie z Alexem i Whistelerem, i Susan...o on by do niej pasował xDD
i juz sobie nowa parke w wyobrazni mej stworzyłam xD
Raczej brygada RR , nie no to by było cos...powrót Kellermana jest bardziej prawdopodobny niż Sary.. ja bym nie miała nic przeciwko gdyby mił wrócić..niczym rycerz w lśniącej zbroi
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Ale cały czas intryguje mnie ta ostatnia rozmowa Alex'a i James'a. "Jeżeli Gretchen zrobiła to, co myślisz, że zrobiła", czy coś takiego... Nie daje mi to spokoju.
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Paull był świetny. Szkoda tylko, ze nie zabił Caroline. Mi by się tam podobało jakby wrócił i pomagał Michaelowi, ale wątpie, ze wróci, ale jakby już wrócił to Michael nie byłby zachwycony, pomimo tego że zeznawał w sądzie
Michael nie byłby zachwycony, pomimo tego że zeznawał w sądzie
to zalezy chyba od tego jaka role by odgrywał i po której stronie stał, bo jesli miałby wrócic to pewnie wspólpracowałby z Firma...chociaz... kurcze takie "gdybanie" jest bez sensu...niechze oni krecą juz ten 4 sezon bo zgłupieje
Mysle że stanął by po stronie Michaela tej sprawiedliwej stronie. Nie mieszał by się znowu w porachunki firmy. z reszta jakby wrócił to był by głównym celem firmy.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Ludzie na 100% Paul nie wróci do Firmy! Przecież oni by go od razu ukatrupili za to, że wydał to wszystko w sądzie... Oni chyba takiej zdrady nie wybaczają...
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.