Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 3 trzeci, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4:

Konkurs na najlepszy artykuł filmowy - www.konkurs.filmowo.net

Do wygrania: 4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Paul Kellerman
Autor Wiadomość
Babydoll 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-24, 22:03   

sebo160186 napisał/a:
Ale to raczej nie byłby dobry pomysł, mścić się na Firmie.to też by była raczej misja samobójcza

I tak jest już stracony. Przecież wszystko wygadał...

Sebo160186 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-25, 11:11   

Tak on raczej nie wróci, ale polubiłem go,miał fajny charakter. ;-)

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-25, 13:16   

nie mamy pewnosci, ale ta ostatnia scena z jego udziałem wnisoła tyle wątpliowsci i pytan... kurcze zawsze gdy cos było w tym serialu nie wyjasnione tak do konca, definitywnie, to potem zawsze dostwalismy jakies nawiazanie do tego, chociaz na dobra sprawe to jego losy zostały przedstawione w taki sposób :shock: ze chyba trudno byLoby jeszcze cos z tego wycisnąc, pisze dosc niejasno, mam nadzieje ze zrozumienie o co mi chodzi ;-)

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-25, 15:20   

taki urok serialu , że jest tak skonstruowany że pozostawia wolne pole dla wyobraźni fanów... widaomo że to celowy zabieg, bo inaczej by "zabili go" w taki sposób - jasny- jak Veronice ( że widac dziury po kuli i tu juz nic się nie da wykombinowac) ,albo jak Patoshnik (wiadomo ze nie wyrosły mu skrzydła) - a tak zawsze można pospekulować, posnuće teorie ,a potem jesli ktoś powraca zza "rzekomego" grobu to jest wielka niespodzianka i wzrasta oglądalność :-D

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-25, 17:52   

to jest dobra teoria. Jak wróci to na pewno to coś zmieni w serialu, a może nawet bardzo dużo. Szkoda że nie wiemy jak to będzie. to czekanie mnie dobija.

hbc 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-02-25, 18:11   

Zgadzam się, czekanie dobija.
I to jeszcze scenarzyści pewnie wymyślą coś co całkiem nas zaskoczy. Tylko żeby Paul wrócił :mrgreen:

John Abruzzi 
Sara Tancredi

Wysłany: 2008-02-27, 14:35   

hbc napisał/a:
Zgadzam się, czekanie dobija.

"nie chodzi o to by zlapac kroliczka ale o to by gonic go" :-P Czekanie tez moze byc przyjemne..czasami ;-)

MACIEK ZIENTARSKI TRZYMAJ SIE !!!

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-28, 09:53   

Jak się wie na co czeka i ile będzie czekać, najgorsza jest ta niepewność.

Wydaje mi się że jakby Paul miał wrócić to już by wrócił teraz szanse są nikłe, ale nigdy nic nie wiadomo.

MarQ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-28, 12:47   

dziwi mnie tylko jedno... jedna strona podala castliste 3x13 przed jego premiera oczywiscie i tam byl paul k'man !! niewiadomo czemu to zrobili ;)

av by vague :) sygna by me :D

John Abruzzi 
Sara Tancredi

Wysłany: 2008-02-28, 16:40   

Marq112 napisał/a:
dziwi mnie tylko jedno... jedna strona podala castliste 3x13 przed jego premiera oczywiscie i tam byl paul k'man !!

Bo byc moze byl w planach tworcow odcinka (tego pierwotnego) bo chyba nie jest tajemnicą ze ten odcinek mial zupelnie inaczej wygladac ale z jasnych powodow zmienili scenariusz i Kellermana w nim nie bylo. No coz poczekamy zobaczymy.

MACIEK ZIENTARSKI TRZYMAJ SIE !!!

mk95 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-28, 16:43   

Cytat:
dziwi mnie tylko jedno... jedna strona podala castliste 3x13 przed jego premiera oczywiscie i tam byl paul k'man

Może miał się pojawić we wspomnieniach, albo miał powrócić? Raczej się tego już nie dowiemy ;-)

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-28, 17:09   

Może wprowadzili jakiś mowy wątek i już się nie zmieściło. Więc w następnym odcinku wystąpi na pewno. Trzeba mieć Nadzieję.

fanka Paula 
Świeżak

Wysłany: 2008-02-28, 20:17   paul kellerman

Jestem fanką Paula i uwazam ze jest cudowny :635:
W pierwszej serii nie lubiłam Paula bo uważałam że jest zły gdyż słuchał rozkazu wiceprezydent Reynolds. :evil:
Dopiero w serii zmienił się w bardziej gdyż sprzeciwił sie jej i stal sie bardziej ludzki.
jest taki przystojny i ma niebieskie oczy a ten uśmiech.
najbardziej sie wzruszyłam kiedy Paul chcał popelić samobojstwo a broń mu sie zacieła
:cry :567:
Paul Kellerman to moja ulubiona postać z Prison Break.
I love Paul
Ostatnio zmieniony przez fanka Paula 2008-02-28, 20:24, w całości zmieniany 1 raz  

Sebo160186 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-28, 20:22   

fanka Paula napisał/a:
najbardziej sie wzruszyłam kiedy Paul chcał popelić samobojstwo a broń mu sie zacieła

i dobrze że się zaciela, bo tak to by Sara siedziała w więzieniu..yy albo niedobrze :roll:

hbc 
Fernando Sucre

Wysłany: 2008-02-28, 20:24   

fanka Paula
ja w pierwszym sezonie też nie lubiłam Paula.
Zacznijmy od tego, że nie lubiłam nikogo kto przeszkadzał Michaelowi(oczywiście nie licząc T-Baga :mrgreen: ). Kellerman się "nawrócił" i go polubiłam. Bellica nigdy nie polubie, mam nadzieję, ze Alex wejdzie na dobra drogę.

mk95 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-28, 20:27   

Cytat:
Bellica nigdy nie polubie

bo bellicka nie da się lubić ;-) a Paula ja uwielbiałam w 1 sezonie, taki zły, męski ale działający dla kraju i swojej pani prezydent... Cud. Ale później przyszedł Alex i wiemy, co było dalej^^

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-28, 21:59   

witamy fanko, witamy! równiez bardzo lubie Paula, co prawda nie jest moja ulubioną postacia z serialu, ale na pewno jedną z ulubionych ;-) cenie zarówno tę postac, jak i aktora który ja zagrał...ahhh i ten uśmiech... :mrgreen:
w drugim sezonie stał w mojej hierarchii tuz za Alexem... ;-)

$Nero 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-28, 22:03   

Cóż, szkoda, że nie zobaczyliśmy jego dalszych losów w 3 sezonie, ponieważ nadal nie wiadomo, co się z nim stało ;-)
Mam jednak nadzieję, że ukaże się z 4.

Sygna - By me ;)

$Piotras003 
Mahone

Wysłany: 2008-04-06, 02:17   

Paul Kellerman na początku mnie wkurzal, ale gdy odwrócił sie od firmy to spoko gosc sie z niego zrobił i nawet żal mi sie go zrobiło jak chciał popełnić samobójstwo,ale na szczescie wszystko sie dobrze zakonczylo no i jeszcze pomogl lincolnowi ze go uniewinnli ;-)

Aglek 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-06, 06:39   

Ja lubiłam Paula nawet jak był z pania prezydent...;p On po prostu wykonywał swoją prace najlepiej jak potrafił!! ^^

av -mój słodziak :* sygna - Hand :*

Pam 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-04-06, 11:09   

Na początku myślałam że jest gnojkiem co lata za panią prezydent i robi to, co jemu i jej się podoba. Lecz jak zobaczyłam jego postawę przy zeznaniu w sądzie, by uratować Sarę, od razu zmieniłam zdanie. I to że odwrócił się od Kima i Firmy, też uznałam za postawę godną obywatela USA...

Teraz jest dla mnie człowiekiem, który uratował swój honor, a co najważniejsze przestał myśleć o Firmie... Trochę mi go teraz w Prisonie brakuje...

avatar by Xaneta; sygna by Tanira

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-06, 11:59   

ej bo ja se myśle, że on w sumie może żyć :D jego egzekucja była pokazana w taki sposób, że tak naprawdę nie wiadomo, do kogo strzelali ci zamaskowani panowie xD w ogóle to zastanawia mnie, dlaczego oni byli zamaskowani. Co z tego, że Kellerman zobaczyłby ich twarze, skoro i tak mieli go zabić? A ci policjanci powinni byli ich znać, co nie? Więc po co te maski? W ogóle zastanawia mnie, dlaczego było ich dwóch..? oO
Dwóch zamaskowanych komandosów, żeby zastrzelić jednego skutego człowieka.. cel raczej nieruchomy i łatwy :] No i na koniec, zastanawiam mnie, dlaczego wpakowali tyle kul w Paula.
A może to było tak, że: oni byli zamaskowani, bo to wcale nie byli tymi, na których czekali policjanci,
było ich dwóch, bo w końcu musieli zabić całą obstawę ciężarówki i dlatego oddali tyle strzałów :D
hehe.. ale zamotałam xD
Paul żyje! PEACE! xDDD
Things will go my way..

Sebo160186 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-06, 12:34   

Oo Dobre Dobre!!

Osobiście też nad tym myślałem, i co do tego całego transportu i śmierci , to dla mnie sytuacja jest dwuznaczna, mogło być różnie, mogli go zabić albo uratować, wolałbym to drugie :-D Paul bardzo dużo wnosił do serialu.

Ania1991_ck 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-06, 13:13   

On chyba chciał przed czymś uciec i schował się w pracę. Wychodziło mu dobrze więc był szczęśliwy. Ten jego uśmiech był zabójczy. Jak torturował Sarę wiedziałam że nie zrobi jej nic złego. że jej nie zabije. To do niego nie pasowało.

mk95 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-04-06, 13:16   

agulec napisał/a:
Paul żyje! PEACE! xDDD

Ha! Nie tylko ja tak uważam xD Ale on musi żyć. Ja to czuję wewnętrznie^^

Odpowiedz do tematu