Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1156 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-06, 21:43 Paul Scheuring o 3 sezonie "Prison Break"
Paul Scheuring scenarzysta "Prison Break" wypowiada się na temat 3 serii. Udzielił już sporo wywiadów, a oto najważniejsze wypowiedzi.
"Chciałbym też powiedzieć, że odcinek 6, który właśnie skończyliśmy kręcić, będzie jednym z najlepszych w całym serialu. Po tym odcinku już nigdy nie spojrzycie tak samo na Michaela Scofielda. To jest niesamowite - cały zespól PB spisał się znakomicie. Osobiście dla mnie to jeden z pięciu najlepszych odcinków całego serialu". Dodał też "Michael Scofield zda sobie sprawę, że jego niezwykłe umiejętności są niewystarczające w Sonie. Będzie musiał zmierzyć się ze swoimi pierwotnymi instynktami". Paul Scheuring wypowiedział się też na temat innych postaci: "Postać Susan B. Anthony już wkrótce zrobi rzeczy, które bardzo nas zadziwią". A co nami wstrząśnie wg. Paula? "Pojawi się również śmierć ważnych postaci, która wstrząśnie widzami".
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2807 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-07, 13:00
ważnych postaci...mam nadzieję, że nie jednej dla mnie wyjątkowej postaci
ciekawe, chciałabym zobaczyć tego "złego" Scofielda.
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...
Wysłany: 2007-10-08, 23:48
skoro ma się zmierzyć ze swoimi pierwotnymi instynktami to tylko jedno przychodzi mi na myśl.
w sumie napisałam, że "chciałabym", co nie znaczy, że to się stanie^_~
Wysłany: 2007-10-17, 12:44
mnie się wydaje, ę pozytywnie i wo końcu ona sama będzie im pomagać..pewnie kryje jakąś bolesną takemnicę, taaa...
Wysłany: 2007-10-18, 13:53
ja w sumie patrzę na to inaczej, dla mnie każdy w tym serialu ma w sobie jakiś okruszek dobra, który może się powiekszyć albo zniknąć....wykluczam żółtka i tego blond agenta, który skończył w bagażniku^^, no wiadomo o co chodzi
ja w sumie patrzę na to inaczej, dla mnie każdy w tym serialu ma w sobie jakiś okruszek dobra, który może się powiekszyć albo zniknąć....wykluczam żółtka i tego blond agenta, który skończył w bagażniku^^, no wiadomo o co chodzi
ten co przyszedł do Mahone'a do szpitala jak ten został postrzelony przez Kellermana. Potem popełnił duży błąd załatwiając bądź też samemu przyczyniając się do wypadku syna Alexa i skończył w bagażniku^^
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..