Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3038 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-11-10, 15:31
Fantastyczny był w Armagedonie imho ;P, jako szurnięty astronauta, rola lekko komediowa, idealnie się nadawał, z innych filmów jakoś go nie pamiętam... no chyba, że z Bad Boys...
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
No John nie patyczkował się z T-Bagiem. Jak coś mu nie pasowało to zaraz go ustawiał do pionu a co do odciętej ręki T-Bag jest twardzielem i nie straszne mu to było [spojler]włożył ręke do lodówki poszedł i na żywaca weterynarz mu ją przyszył[/spojler] ciekaw jestem który normalny człowiek by to wytrzymał...chyba Rambo jeszcze
Peter Stormare jest znany z umiejetnosci udawania akcentow dlatego tez w filmach najczesciej gra europejczykow (glownie ze wschodu). A i swietnie podklada glos w grach (vide Quake IV)
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Świetny aktor! W Prison Break bardzo podobała mi się jego rola. Był świetny w roli Abruzziego... Widziałam go jeszcze w roli diabła w 'Constantine' i również był genialny! Fajny był też w 'Armagedonie'.