Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4: nowy odcinek w każdy wtorek po godzinie 5! Zostań Hakerem! Szkoła Hakerów – Pierwszy w Polsce kurs hackingu bez cenzury.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Peter Stormare zagra psychopatycznego lekarza!
Autor Wiadomość
KhAn 
Michael Scofield

Wysłany: 2007-10-08, 21:10   Peter Stormare zagra psychopatycznego lekarza!

Peter Stormare grający Johna Abruzziego w serialu "Prison Break" tym razem wystąpi jako psychopatyczny lekarz w filmie "Insanitarium"
Główny bohater "Insanitarium" zrobi wszystko, by uratować swoją siostrę - uda nawet wariata. Dzięki temu znajdzie się na tym samym oddziale psychiatrycznym, co zamknięta w szpitalu wbrew swojej woli siostra. Będąc w środku odkrywają, że prowadzący ośrodek lekarz (Stormare) prowadzi eksperymenty na ludzi, w wyniku których przemieniają się oni w psychopatycznych kanibali.
W pozostałych rolach wystąpią m.in Jesse Metcalfe, Kiele Sanchez, Kevin Sussman oraz Olivia Munn.

Źródło: prison.org.pl

To będzie dobre widzieć go w takiej roli. aż się nie mogę doczekać tego filmu :D widzieć Stormarego w roli psychopaty :P zresztą dla niego to żadna sztuka grać taka postać :)

http://www.nextranet.pl?pid=9944.

http://s4.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=162805

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Wysłany: 2007-10-08, 23:36   

łoj ja nie trawię tego pana, ale film wydaje się dosyć ciekawy, tak mi troche horrorkiem zalatuje^^

Wsio by Whistlerowa ;*

Alice_in_Chains 
Sara Tancredi

Wysłany: 2007-10-09, 09:23   

on pasuje mi do takiej roli :evil:

Sygna i av by Tanira

Natalie 
Tweener

Wysłany: 2007-10-09, 16:25   

pacjenci przemieniają się w psychopatycznych kanibali a Stormare stoi na czele całej tej watahy, powiało groza.
Normalnie to bym czegoś takiego nie oglądała bom tchórz nad tchórzami ale dla Petera zrobię wyjątek;]

dzięki KhAn za info;]

Mela0607 
T-Bag

Wysłany: 2007-10-09, 18:06   Re: Peter Stormare zagra psychopatycznego lekarza!

KhAn napisał/a:
To będzie dobre widzieć go w takiej roli. aż się nie mogę doczekać tego filmu :D widzieć Stormarego w roli psychopaty :P zresztą dla niego to żadna sztuka grać taka postać :)

Zgadzam się; Peter już nie raz udowodnił, że potrafi zagrać każdą rolę; szczególnie nastawioną negatywnę; ale tutaj jako psychopata świenie się zapowiada, a lekarzem był w "Przeczuciu" i świetnie mu to wyszło, więc pewnie i tutaj tak będzie!

Odpowiedz do tematu