Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-30, 10:31
Napewno będzie wielkie zaskoczenie ze strony Mike'a, bo Sarę zabili, a teraz ożywa... Mam nadzieję, ze nam nie zemdleje xD
Napewno od razu do łożka nie pójdą; pogadają, Michael sie zapyta co sie stało, ze jeszcze żyje a potem dopiero pójdą iskry
Ja to sobie wyobrażam tak...
Michael chodzi po jakiś piwnicach...
...Słyszy wołanie Sary...
...spotyka Susan która chce go zatrzymać...
...ale on ją wali całkiem obojętnie pistoletem w głowę i ta traci przytomność...
...to samo robi z ochroniarzami przed pomieszczeniem z Sarą...
...wchodzi iiiii widzi Sara stoi zapłakana i powie tylko "Wiedziałam że mnie znajdziesz", a Michael na to "Wiedziałam że mnie nie zostawisz" i przytulenie i ta muzyczka wiecie jaka......
A ja myślę że to spotkanie nie będzie w miłych okolicznościach, powiem więcej^^ myślę że Mike będzie musiał ją jeszcze uwolnić, walczyć o jej życie i dopiero w połowie/pod koniec sezonu zobaczymy jakieś sceny teges^^ czy coś w tym stylu..xDDD moje domysły
ale on ją wali całkiem obojętnie pistoletem w głowę i ta traci przytomność...
...to samo robi z ochroniarzami przed pomieszczeniem z Sarą...
Zamiast strzelać będzie ich prał po głowie xD
Też mi się wydaje, że to będzie z zaskoku.
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
ja tez mysle ze to bedzie suprajs dla niego...tzn on nie bedzie wiedzial i gdzies tam bedzie szedl ulica i zobaczy ja jak kupuje kartofle albo pomidory. stawaim jeszcze ze sara straci pamiec i bedzie wesolo xD.
Cytat:
dopiero w połowie/pod koniec sezonu zobaczymy jakieś sceny teges^
Ten scenarzysta powiedział że w 3 odcinku będzie ''teges teges''.Będzie się działo! A co do ich spotkania to na tym drugim promo widać minę Michaela jak widzi Sarę.
no za nic w swiecie nie moge sobie wyobrazic mike'a z sara! no chocbym bardzo sie staralam to nie moge. widze w namietnych scenach whistka z tanira, mahonie z mahonem ale nie mike'a z sara! dostana po buziaku i koniec sexu xD
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-03, 18:49
edzik napisał/a:
widze w namietnych scenach whistka z tanira, mahonie z mahonem ale nie mike'a z sara! dostana po buziaku i koniec sexu xD
Ale dałaś czadu, edzik !!
Nawet między nimi do jeszcze bliższego kontaktu nie dojdzie... Chyba że pod koniec serialu
Ale tak to nie sądze, że na początku... Tylko cmok, cmok; przytulanki i koniec
Wysłany: 2008-07-03, 18:54
Pam napisał/a:
Chyba że pod koniec serialu
No i tego też bym nie był pewien czy pod koniec serialu coś między nimi zajdzie,ale jeśli tak to będzie fajnie w końcu zasłużyli sobie na chwile relaksu po tym wszystkim co przeszli,a gdy do tego dojdzie to żeby chociaż urywek był pokazany bo sobie coś ich nie wyobrażam.
No i oby reżyserowie nie zrobili nam niespodzianki tzn. gdy już zacznie coś iskrzyć ekran się ściemni no i pojawi się nasze ''ulubione'' THE END......
hehe Mike i Sara...
oj coś mi się wydaje że nam tego nie pokażą...
najwyżej Mike ją zobaczy i powiedzą coś w stylu "it's ok now" czy coś takiego i koniec czułości między nimi...
no może ewentualnie jakiś cmok w policzek...
juz prędzej Sofia ze zlewem się "poseksi" ^^
Ja uwielbiam takie romantyczne sceny ,a wyobrazam sobie ja tak, napewno rezyser da jakas fajna piosenke taką smutna aby nastroj sie kazdemu udzielil . , jak Michael zobaczy Sare to napewno ujrzymy w jego oczach łzy bo coz nie widzial przeciez swojej ukochanej bardzo długo,no i wpadna sobie w ramiona
_________________ nie płacz kiedy odjadę kupię malucha i przyjadę
Moim zdaniem spotkają się przez przypadek gdzieś na ulicy. Michael nie będzie mógł uwierzyć że widzi Sarę. Podejdą do siebie i nie obejdzie się bez przytulania i pocałunków
_________________ Nie oceniaj mnie po ilości lecz po jakości
albo....
Sara się na niego obrazi że to on ją w to wszystko wciągnąl, zmarnowal jej życie i odejdzie w stronę jakiegoś opalonego ratownika ^^
a mike się zalamie i się zabije... ^^