fju fju te poprzednie avy ze Scofieldami i Sarą oraz sygna są niezłe, niezłe
A sygna to już w ogóle dobrze wygląda^^ z ostatnich to Sofia najbardziej mi się podoba i ten niebieski kolorek niżej
Na pierwszej jakby za dużą rolę odgrywa tło, za małą Camilla :]
Druga o wiele bardziej mi się podoba, to duże zdjęcie bardzo ładne, fajne tło i dobrze dobrałeś czcionkę^^ Coraz lepiej
Mi się wydaje czy tło ( paski ) nachodzą na twarze bohaterów? Nie estetycznie to wygląda. No i czcionka Prison Break też taka kiczowata. Ramke też dziwną dobrałeś i każdy jej bok ma inną odległość. Robiłeś lepsze pracki to jest taka łatwa. Luknij wyżej na drugą sygne z Maricruz to jest fajna pracka, gdyż kolory grają se sobą. Powodzenia w kolejnych dziełach.
Mi się w tej sygnie podoba tak: paski (tylko żeby nie wchodziły postacią na twarze), niebieski kolorek^^, ten czarny dym w tle i podoba mi sie jak ramie Scofielda się w ten dym wtapia^^
Nie podoba mi sie napis 'Prison Break' - czcionka, którą napisałeś WM i DP wygląda sto razy lepiej No i ramka.. nie za ładna Piotras, nie za ładna xD wygląda jakby ktoś objechał tą sygnę bitą śmietaną przepraszam za porównanie, ale tak mi się skojarzyło^^
Poza tym myślę, że gdyby wywalić ramkę i napis PB to byłaby to jedna z Twoich lepszych sygn^^
tło zlozone t tego patternu-cieniutkie.podobnie jak ta ramka...nie rób tak nigdy! te postacie na zbyt niskim kryciu i nie wtopione smuzem,a napis pozostawie bez komentarza
no to tak. tło jest bardzo fajne i wogóle. Ale tak dziwnie no wchodzi na te twarze ten napis PB tez mi jakoś nie pasuje. Ramka taka dziwnawa nie pasuje czrwień tak do tła ;] ale tak jest fajnie.Gdyby nie te takie szczegóły to byłoby wogóle bajerancko