Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
ta, bo wy to aniolki jestescie... a kopiowanie fotek z williamfichtner.co.nr?
Cytat:
Gratuluję przeświadczenia, że wszystko co Ty znalazłeś jest Twoje.
jasne, że nie jestem.. dziwnym trafem tylko ta wiadomośc pojawiła się u was kilka godzin po tym jak ja napisałem o tym u siebie, podajac zrodlo. A wiadomośc na robertknepperfans.com była już 29 kwietnia, więc? łyso? Tanira, mogłabys się przyznac po prostu i tyle. byłoby po temacie. klam dalej..
Cytat:
Jestes frajerem i tyle, dla mnie osobiscie szmaciarzem i najgorszym cykorem jakiego znam masz moj numer gg jak chcesz pogadac 12119498 ale i tak wiem szmaciarzu ze sie nie odezwiesz bo jestes dziwolągiem !!! PRZEPRASZAM NIUNIA
i tym masz 24 lata? gora 14. i nie takim tonem no namie.
juz nic tu nie pisze bo zaraz banda sie na mnie rzuci, nie wazne czy mam racje czy nie...
vague, nawet jeśli źródło tej wiadomości zostało podpatrzone na Twoim forum to nie rozumiem skąd Twoje wybuchy buractwa. Każdy ma prawo ją przytoczyć. Jeśli jako pierwszy dowiesz się kiedy będzie miał premierę pierwszy odcinek czwartego sezonu PB to cały polski Internet ma milczeć na ten temat?
Wymyśliłeś sobie koncepcję reklamy swojego internetowego przybytku naszym kosztem. Takie sprawy powinieneś załatwiać prywatnie lub zgłosić mnie/moderatorowi. Wyprowadzając je na forum publiczne robisz z siebie chama i awanturnika. Tylko o co ta awantura?
Pozwoliłam sobie zabrać głos w tej dyskusji nie dlatego, aby uczestniczyć w rywalizacji dwóch for PB, ale dlatego, ponieważ poruszono temat stworzonej przeze mnie strony www.williamfichtner.co.nr.
Jak napisała mk95- myślałam, że portale aktorów są właśnie po to, żeby wszyscy mogli z nich korzystać...
Owszem, po to moja strona zaistniała w sieci, aby ludzie z niej korzystali, ale robili to w sposób uczciwy tzn nie kopiowali Galerii poprzez hotlink. Hotlinkowanie to zużywanie cudzego, opłaconego przez kogoś innego transferu. Powinniście to zrozumieć, gdyż sami zbieracie pieniądze na serwer. Mnie niestety (a pokrywam sama wszelkie koszta) nie stać na utrzymywanie strony tak obciążonej automatycznymi linkami. Właśnie z tych powodów zostałam zmuszona do wyłączenia galerii. A przecież wystarczyłoby dać zwykły link do galerii zamiast hotlinków.
Kolejną rzeczą jest złe kredytowanie mojej strony. Gdybyście pokusili się o sprawdzenie, a nie zwykłe kopiowanie - aby szybko i kto więcej - wiedzielibyście, że strona we-ride.org jest zupełnie o czym innym. Stworzenie strony Williama kosztowało mnie wiele pracy i chociaż prawa autorskie do większości zdjęć należą oczywiście do wielkich instytucji (agencji fotograficznych, wytwórni), to przy kopiowaniu całej kompilacji grzeczność nakazuje dopisać "znalezione na".
Liczę na to, że fani Williama Fichtnera potrafią uszanować wzajemnie swoje wysiłki.
Dziękuję również za pojawienie się w ostatnich dniach kredytowania na Waszym forum.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich miłośników tego wspaniałego człowieka i aktora!
swoja droga od tego wszystkiego co sie działo w tym temacie zapomnialem skomentowac newsa a jest bardzo ciekawy bo juz strasznie tesknie za serialem i czym predzej tym lepiej jak sie zacznie 20 maja super
Gosiaa - już się poprawiliśmy i podajemy linki do źródeł. Ja osobiście nie przypominam sobie, żebym używała tych hotlinków.
Nikt tu nie chciał nikogo okradać - więc przepraszamy.
Gosiaa napisał/a:
Liczę na to, że fani Williama Fichtnera potrafią uszanować wzajemnie swoje wysiłki.
Potrafią, potrafią i szanują.. chyba tylko nie mieli pojęcia, że potrafią również walczyć między sobą.
Gosiaa napisał/a:
Serdecznie pozdrawiam wszystkich miłośników tego wspaniałego człowieka i aktora!
Dziękujemy za pozdrowienia i pozdrawiam również ^^ William forever..! xDD
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wysłany: 2008-05-04, 17:14
vague, brak mi słów. Czy ty jesteś świadomy co ty piszesz ? Przemawia tobą zazdrość, sądząc po tym co napisałeś widać jakim jesteś egoistą. Nigdy bym nie chciała spotkać takiego człowieka jak ty. Myślisz, że już nikt prócz Ciebie nie może korzystać z stron takich jak np. robertknepperfans.com ?
Mylisz się mój drogi.. nie jesteś tutaj sam. Każdy ma prawo. Jest podane źródło, jest własne tłumaczenie. Twoje oskarżenia są bezpodstawne. Przestań.. bo się ośmieszasz.
Nie ma sensu dalej pisać na ten temat. Posty zostaną usunięte.. nie warto nimi zaśmiecać forum Mam nadzieję, że to było już ostatni raz z twojej strony
A teraz kochani moi.. wracajmy do tematu. Nie ma potrzeby przejmować się takim.. kimś.
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 2810 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-05-04, 23:15
Cytat:
Whistek trzymaj się xD
Cytat:
James musi wyjsc z tego cało.
a ja się zgadzam oO
Ames jest twardy! xD
_________________ Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra...