Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-14, 22:07
taaak jestem za; uwielbiam czarne charaktery, a rola T-Bag'a po prostu mnie rozbraja, chociaż John'a mogłabym też wybrać, aczkolwiek on ginie za szybko, więc szybko by było z końcem mojej kariery
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3095 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-14, 22:15
aaach...fajny temacik ja aż do bólu utożsamiam się z Mahonem, za jego dzieciństwo. Może dlatego ciągnie mnie aż tak do jego postaci. Mimo wszystko jest wspaniałym ojcem, który poświęca wszystko dla swojej rodziny, równocześnie raniąc ją. Nadaję się na taką tragiczną postać ^_~ a do tego jest biedak kompetnie sam...oczywiście nie wiem, jak to jest być zmuszonym do mordowania ludzi i nie mieć innego wyjścia i mam nadzieję, że nigdy tego nie doświadczę, ale gdybym miała wybierać postać tak po prostu to byłby nim właśnie Mahone.
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Wysłany: 2007-10-15, 21:54
Pam? okej, ale jeśli by było brane pod uwagę to co było przedstawione w odcinkach to przecież tam nic specjalnego razem nie robili tzn. Mahone z Pam, no chyba, że nie pamiętam, ale jeśli coś było to prosiłabym o odświeżenie tych wydarzeń
Pam? okej, ale jeśli by było brane pod uwagę to co było przedstawione w odcinkach to przecież tam nic specjalnego razem nie robili tzn. Mahone z Pam, no chyba, że nie pamiętam, ale jeśli coś było to prosiłabym o odświeżenie tych wydarzeń
A co tam odcinki. Grunt co przed odcinkami >D.
Ha, to w takim razie jestem Scofieldem, bo rzeczywiście więcej robili ze sobą, niż Mahone z Pam XD.
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.