Wysłany: 2008-05-12, 18:57 Potrzebuję pomocy uzdolnionego grafika ;)
26 maja mam zamiar zorganizować na www.filmowo.net drugi konkurs na najlepszy artykuł - Piórem po taśmie. Skoro jest to konkurs cykliczny chciałbym by miał jakieś logo, mógł być lepiej identyfikowany.
Jako, że na forum jest wielu uzdolnionych grafików zwracam się z prośbą o wykonanie dla mnie loga
Jak to widzę:
wymiary 498x200px
na całą długość rozwinięta taśmia filmowa, na niej napis "Piórem po taśmie" czcionką podobną do ręcznego pisania, po napisie pióro, pod napisem dużo mniejszą czcionką 'http://www.konkurs.filmowo.net', tło przeźroczyste
Pióro może być trzymane w ręce lub widnieć nad kropką. Tak by miało się wrażenie, że tekst został właśnie napisany.
Oczywiście to tylko moja wizja. Niczego nie narzucam
Mam nadzieję, że ktoś spróbuje coś dla mnie stworzyć.
Z góry serdecznie dziękuję
No co jest z Wami, nikt nic nie robi
Hand, MarQ, Tanira i reszta wymiataczy do roboty, bo mi tak średnio wyszło
No ale zaczynam i proponuje takie dwa.. nie wiem czy o to chodziło^^
no i trochę kijowo wygląda z na ciemnym tle ;/ na białym lepiej^^
jeżeli strona jest biała, to będzie tak:
a)
b)
a jak jest ciemna, tak jak tło tej strony too.. jest gorzej
a)
b)
jeszcze nie wiem co z tym zrobić w razie co, ale jakby się coś spodobało, albo coś poprawić to pisać pisać, tylko że to dopiero na niedzielę by było. Wieczorem^^
osz wy zdolne bestie
mi sie tam wszystkie podobaja, kazda jest inna i niezwykła na swój sposób,
dwie szczegolnie zwróciły moja uwage:
agulcowa pierwsza bo chyba najlepiej pasuje do wyglądu tamtejszej strony
i Hand' a bo jest normalnie takaaaaa xD
Dziękuję wszystkim za propozycje. Są tak świetne, że stawiacie mnie przed ciężkim wyborem.
Chyba najbardziej podoba mi się praca Seba. Tylko pytanie: czy mógłbyś usunąć z niej smoka? Nie pasuje tematycznie
2 miejsce praca Kate24 i tu też ta sama prośba - czy tło wokół taśmy mogłoby być przeźroczyste?
ja Dziekuję normalnie szok jakich my tu grafików mamy na forum Swietne i bede trzymał kciuki aby ktoras wygrala a jestem tego pewien ze nie zaleznie od tego ktora wybierze
Dusqmad to i tak wygra
_________________ nie płacz kiedy odjadę kupię malucha i przyjadę