Wysłany: 2008-02-27, 17:28 Powrót do kręcenia w Maju!
Wszystko wskazuję na to, że aktorzy PB już w Maju powrócą na plan serialu. Wypowiedzieli się o tym ostatnio dwaj aktorzy - Robert Knepper (T-bag) oraz Amaury Nolasco (Sucre).
Robert Knepper: “W maju wracam do kręcenia czwartego sezonu”
Z tego co słyszałem, to do kręcenia wracamy w maju. Nie wiem czy widzieliście cliffhanger. Wracam do więzienia. Będzie ekscytująco. Moja dziewczyna wciąż jest w ciąży. To najdłuższa ciąża w historii telewizji. Ludzie zapominają, że w serialu jest inna linia czasu. Ciąża Maricruz trwa dopiero dwa tygodnie, a cały serial - trzy miesiące.
źródło: PBelite.org
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
No to dobrze. No jeśli wiemy, że w maju powrócą do kręcenia, to kiedy odcinki będą gotowe? Do maja bym doczekał, ale może ktoś wie, w ile czasu kręcą te 42 minuty?
NO i wreszcie jakas potwirdzona informacja to dobrze Może Sara wróci kto wie ... Może wcale jej nie zabili a głowa była sztuczna ... W końcu firma wszystko potrafii
NO i wreszcie jakas potwirdzona informacja to dobrze Może Sara wróci kto wie ... Może wcale jej nie zabili a głowa była sztuczna ... W końcu firma wszystko potrafii
co do sary zgodziłbym się z Tobą, też tak myślałem - że to była tylko próba dla michaela, a sara by wróciła pod koniec 3 sezonu (ok 20 odc.) no ale jak skończyli na 13 to moje przewidzenia się nie sprawdziły:P
[ Dodano: 2008-03-04, 06:58 ]
John Abruzzi napisał/a:
Handcannon5 napisał/a:
fajnie że będzie jednak kontynuacja
Nooo. Na co bysmy czekali gdyby to byl juz koniec?? Co ogladali??? Ja chyba tylko CSI..na szczescie przynajmniej 1 sezon jeszcze gwarantowany
ja w sumie jeszcze Lost`ów nie oglądałem, miałem okazje oglądać ale co ktoryś odcinek, wiec nic bym z tego nie wiedział a z tego co wiem to podobno ten serial jest zakręcony jak muszla:P
ja w sumie jeszcze Lost`ów nie oglądałem, miałem okazje oglądać ale co ktoryś odcinek, wiec nic bym z tego nie wiedział a z tego co wiem to podobno ten serial jest zakręcony jak muszla:P
Mnie jakos do Lostów nie ciągnie. Nie wiem czemu ale ta tematyka mnie nie ruszyla. Moze kiedys sie jeszcze przekonam co do tego serialu.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
a moje obawy są takie że na początku 2 jak również 3 sezonu, któryś z głównych bohaterów ginął najpierw Veronica a potem Sara ciekawe jak będzie teraz mam nadzieje że nikt nie zginie bo ja tam lubię wszystkich . W takim razie w wakacje będzie co oglądać
_________________ -I just wanna the donut
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]