Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.
Paul nie powróci gdyż go zabili
Tak naprawde aktor Paul Adelstein,ktory gra Paula Kellerman powiedział że rezygnuje z tej roli ale bedzie można go zobaczyć w serialu Private Practice.
U nas Polce bedzie lecieć jesienią w telewizji
_________________ Siemka wszystkim
jestem fanką aktora Paula Adelsteina.
Moim zdaniem aktor jest wspaniały.
Paul Kellerman to moja ulubiona postać z Prison Break.
I love Paul
ale bedzie można go zobaczyć w serialu Private Practice.
U nas Polce bedzie lecieć jesienią w telewizji
to znowu zaczną się kłótnię o pilota w domku...
Ale jak dla mnie, to K-man ma większe szanse na to, żeby wrócić niż tak bardzo uwielbiana Sara Tancredi
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...
Tak mi sie wydaje ze niebylo nic o smierci Kellermana przeciez on chcial sie zabic no ale tego niezrobil no nie? a potem zeznawal w sadzie i dalej niepamietam
Mnie się cały czas wydaje że Paul był z byt cwany żeby tak porostu dać się zabić. W końcu agenci myślą inaczej niż normalni ludzie. Może jednak on powróci w dobrym stylu.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
kurczę no nie wiem.. niby było pokazane, że koleś strzela do niego w tej ciężarówce.. ale zawsze może być tak, że np. ten co strzelał był po stronie Paula i wystrzelał wszystkich obok
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..