Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Ja wciaz sadze ze ludzie ktorzy strzelali gdy Kellerman siedzial w ciezarowce byli na jego uslugach. Przeciez gdy tylko sie pojawili Paul powiedzial do nich "O dobrze ze juz jestescie" czy cos w tym stylu. Wydaje mi sie ze on wroci w tym 4 sezonie.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
Przynajmniej się dowiemy o co biega z tą jego śmiercią. Jak przeżyje i sie dowie że Sara nie żyje na pewno się zdenerwuje i może pomoże Michaelowi rozgryźć firmę, w końcu sam tam siedział.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Ja mysle ze on Wroci ! i 4 seria moze byc jeszcze ciekawsza niz 3 poniewaz tak sadze wszyscy beda chcieli sie zrewanzowac widzom i stworza niezapomniana serie! (Ale to tylko moje zdanie!)