Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1366 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-05-16, 06:40 Princess Diaries II
Wprawdzie nie jest to serial, ale chciałabym prosić o jakiegoś torrenta, albo rapidshare do filmu Princess Diaries II Jeśli by się znalazły jeszcze jakieś napisy to by było już w ogóle super!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
.. jak mozesz to podaj mi na gadu swojego maila a ja Ci wysle na poczte tego torrenta ( nie wiem czuy pójdzie bo w sumie nigdy takiego czegos nie robiłam , ale mozna spróbować )
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
już wysłałam .. tylko to jest torrent do filmu o wysokiej rozdzielczosci ale za to jest duzo seedów mam nadzieje że sie przyda - sprawdź czy torrent działa
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "