Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-11, 17:08 Prison Break 3×05 - Tydzień Później
Emisja następnego epizodu Prison Break’a [3×05] została przełożona na 22.10 , tak podaje stacja FoxTV.Przyczyną są poniedziałkowe rozgrywki Baseball’owe.
No to znamy przyczyne już. Ważniejszy mecz baseballowy niż PB. Jak oni mogą takie coś robić ludzią?
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-12, 20:54
no cóż; mówi się trudno i żyje dalej; jakoś to przeżyjemy, a przecież baseball jest tak ważny dla amerykanów; jeden z głosniejszych sportów w USA tak też trzeba im to wybaczyć ech a dzień wcześniej (21 październik) to odbywają się mecze piłki nożnej m.in. Milan i Barca; będzie co podziwiać
Raz w życiu obejrzałam mecz ^^
Nie pamiętam kto z kim grał i kto wygrał ale było śmiesznie ;p Ogólnie nie mam nic do meczy, ale czasu mi trochę szkoda, żeby usiąść i oglądać xD
Wporządku drogie panie. Jak chcecie porozmawiać o sporcie to zapraszam do "Oftopicu" i tam załóżcie sobie temat i rozmawiajcie a tutaj powracamy do tematu
KhAn
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'