Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2007-12-07, 23:11
no ja własnie Patuś odświeżyłam sobie całyyy II sezon ^^
warto sobie ogladnac te wszystkie odcniki jeszcze raz, dostrzega sie wiecej rzeczy niz za pierwszym razem ^^
teraz zabieram sie za III...
a i gratuluje kochana ! to już ranga vipów :*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Wysłany: 2007-12-07, 23:36
Gość napisał/a:
Hmm ... to dziwne! Bo ja mam dostępny 9 odcinek 3-go sezonu.
jeśli sciągasz z Bearshare, bądź z e-mule to się nie dziwie ze masz już 9 odcienek^^, niektorzy specjalnie piszą taki tytuł, by dużo ludzi to sciagało, a w rzeczywistosci moze tam byc jakis inny film, albo nwet wirus
hm, ja pauloso, wole zdecydowanie happyend
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
jakby miał zginać ktos kto NIE POWINNIEN to bym chyba umarła razem z nim
ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co bym zrobiła jakby Alex umarł..nieee .. boshe ... chyba bym zaryczała się na śmierc... ale odpukajmy..nic takiego nie może mieć przeciez miejsca
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ale odpukajmy..nic takiego nie może mieć przeciez miejsca
własnie ja sie boje zeby im cos takiego czasem nie przyszło do głowy bo sobie tak układam ostatnio z nudów rózne wersje dalszych wydarzeń i mi rózne głupoty na myśle przychodza, ale oby sie nie sprawdziły...
B.. napisał/a:
jakby miał zginać ktos kto NIE POWINNIEN to bym chyba umarła razem z nim
ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co bym zrobiła jakby Alex umarł..nieee .. boshe ... chyba bym zaryczała się na śmierc... ale odpukajmy..nic takiego nie może mieć przeciez miejsca
No jak to przeciez nawet alex poweidzial
THEY ALL DIEEE ^^