Wysłany: 2008-02-18, 19:13
Ja osobiście wolałbym, aby 3 sezon miał 22 odcinki tak jak poprzednie. Po wyemitowaniu 8 odcinka było tyle czekania a oni teraz chca tp skończyć. Definitywnie powinna zostać nakręcona albo 4 seria albo następne 9 odcinków 3
_________________ Sona is a one-way street...who goes in, never comes out...
Bede musial chyba znalesc sobie jakis dodatkowy serial. Tylko, ze po tym jak zaczalem ogladac Prison'a to znudzilo mi sie "M jak milosc" teraz bedzie ciezko znalesc tak ambitny serial o tak ciekawej fabule
no.. muzyka i te sceny takie... pourywane.. niedokończone..
Czwarta seria szykuję się na bank świetnie sobie otworzyli ku temu drogę - Scofield będzie się mścił, T-Bag, Sucre w Sonie, nowy wątek z Mahonem i Whistlerem.. ech.
Ja chcę już
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Nie ma serialu lepszego od Prison Break więc nic go nam nie zastąpi. A Alex rzeczywiście powróci do gry w wielkim stylu. Według mnie więcej odcinków tylko zagmatwa sprawę.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
muzyka muzyką, w gruncie rzeczy ten serial dopiero się zaczyna:D
jeszcze się okarze tak że michael zginie bo będzie się chciał zemścić za sarę - wszyscy będą myśleć że to już koniec - bo co to za serial bez jednego z głównych bohaterów?
ale kontynuacja może być taka że z kolei Lincoln będzie chciał się zemścić za brata...:)
i ostatecznie będzie 10 sezonów:D no ale to tylko takie przemyślenia:P
W sumie racja z tym, że wszystko pod koniec: ta muzyka etc zapowiada koniec całego serialu ale liczę, że zrobią jednak ten kolejny sezon bo w gruncie rzeczy z tego końca mogliby nieźle rozwinąć sezon kolejny, tylko co by sie działo z Linciem? bo historyjka tego bohatera w sumie dobiegła końca, ale kto wie zawsze coś mogą wymyślić ciekawego. Ja jestem zdania by był kolejny sezon Prison Break'a, a jak nie to jakiś nowy serial stworzony przez tą samą ekipe, z równie świetną fabułą jak w PB
To napewno nie jest koniec. Teraz najbarziej współczuje Sucre, co z jego ukochanom, chyba o tym nie zapomnieli;) Jakby tak to się skończyło, to... Napewno nie:D czekam na 14 odcinek 3 serii albo 1 4 serii;)
_________________ Szef wszytki szefów:):) PRISON BREAK WYMIATA:)
http://pl.wikipedia.org/w...r%C4%87#Odcinki tu od wczoraj widnieje 3x14 The Messenger , szczerze niewieze troche w to i mysle ze to fake , fajnie by było jak to jest prawdą
Nawet nie mamy pewności że 4 sezon zostanie nakręcony. Ale na pewno to się wyjaśni w najbliższym czasie. Miejmy nadzieje że nie trzeba będzie czekać wiecznie.....
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
według mnie zostawili sobie taką furtkę jak w innych serialach mogą zakończyć mogą dalej kręcić. to zależy od wentwortha i od prezesa Fox.
Gdyby to od nas zależało to już byłby 7 sezon