Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-20, 19:58
hehe całkiem niezłe, a moze by tak dzieciaki w pieluchach już by przebywały w więzieniu i kombinowały jak z niego uciec; no bo teraz ta technologia się tak bardzo rozszerza, więc u ludzi też będzie się zwiększała inteligencja, ale już w szybszym tępie
hehe całkiem niezłe, a moze by tak dzieciaki w pieluchach już by przebywały w więzieniu i kombinowały jak z niego uciec; no bo teraz ta technologia się tak bardzo rozszerza, więc u ludzi też będzie się zwiększała inteligencja, ale już w szybszym tępie
hahahahahah ale powiedz tak szczerze.. Czemu nie ?!
jeśli się mylę to mnie poprawcie, ale wydaję mi się, że 6 listopada we wtorek. dwa odcinki.
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
o raaany, znowu 2 tyg trzeba czekac...Co tym razem sie stało ? football amerykanki, czy wybory wUSA:))) Powinno byc 30.10...eh, a juz myslalam,ze sie postarają i bede mieć prezent urodziny:P buuuuu ! A swoja droga- ile jeszcze razy bedzie coś nie tak z TV, wlasnie wtedy co emituja PB.
Niemam pojęcia kto puszcza plotki, że Kellermana uśmiercono w 2 sezonie. W tej furgonetce ci terroryści pszyszli uwolnić Kellermana a nie go zabić. Nie kumaci ludzie puszczają plotki na maxa nie realne. Ale cóż...
Mi się wydaję, że Kellermana zobaczymy w 3 sezonie ale napewno nie w pierszych 10 odcinkach.
zapowiada sie na to ze na 3 serii sie nie skonczy, 4 serie jeszcze zobacze ale jezeli wymysla nastepna tzn.5 ...mam ich w du... i koncze z tym serialem. Jak to mawiaja " co za duzo to nie zdrowo"
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-30, 17:20
masz rację: co za dużo to nie zdrowo, aczkolwiek trudno stwierdzić jaki ten 5 czy nawet 6 sezon będzie, bo przecież może być lepszy od trzech pierwszych, ale może być o wiele gorszy; najprawdopodobniej może to być ta druga opcja, bo przecież dwa pierwsze sezony była zaskoczeniem dla widza, a teraz jest jak się to mówi oklepane, więc róznie bywa; jeśli będzie dalej potrafił mnie do siebie przekonać to na pewno nie zrezygnuję nawet gdyby miało powstać z 10 takich sezonów, jednakze jak już wspominałam na trzecim sezonie powinno się to ostatecznie skończyć...
_________________ „Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś” - James Dean
Mela a ja mówie że eeeeeeeee. jak dla mnie mogło by być 1000000000 sezonów.. popatrz na to ze strony forum, jak sie skonczy na sezonie 3 to co bedziemy robic jak nie siedziec na forum ?
Dobra koniec tematu już. Powracamy do właściwego tematu. Każde kolejne posty nie związane z tematem będą usuwane.