Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Wysłany: 2008-04-12, 07:32 Prison Break - ucieknij z więzienia przez komórkę!
Prison Break w Twojej komórce! - już niedługo w ten sposób będzie mogła reklamować się firma Vivendi Games Mobile, która w tym roku zamierza wydać grę opartą na przygodach Michaela Scofielda.
Motywy w grze mają opierać na pierwszym sezonie Prison Break. Głównym jej bohaterem będzie rzecz jasna Michael Scofield, którego zadaniem będzie wydostać się z więzienia Fox River. Więcej szczegółów na temat tego przedsięwzięcia oraz pierwsze screeny z gry znajdziecie w dalszej części artykułu
Każdy, kto będzie chciał zagrać w grę Prison Break, będzie miał za zadanie rzecz jasna uciec z więzienia Fox River. Co ciekawe, kolejne etapy rozgrywki będą obejmowały pewne kluczowe szczegóły z pierwszego sezonu serialu - zamieszki w więzieniu, budowanie Taj Mahal czy kopanie tunelu w budynku należącym do strażników więziennych.
W trakcie gry będzie dochodzić do pewnych interakcji między dziesięcioma głównymi postaciami serialu. Gra toczyć się będzie na 36 mapach i 12 różnych środowiskach. Główny bohater będzie mógł rozmawiać z innymi postaciami, zbierać różne rzeczy, czy rozwiązywać zagadki.
Gra ma zostać wydana w czerwcu bieżącego roku w Wielkiej Brytanii. Poniżej prezentujemy pierwsze screeny.
_________________ Prison Break - złamać więzienie !
Poczuj więzienie na własnej skórze !
......................................................
Prison Break Stunner: Sarah Wayne Callies Returns!
Tylko żeby nie było takie krótkie jak losty...
#Nero
Prędzej 4 sezon w Polsacie puszczą niż ta gra będzie do ściągnięcia np z wapster Na bank będzie można pobrać z jakichś for poświęconych telefonom.
Co do PC to ciekawie by to wyglądało, ale też jak na dzisiejsze czasy to i wymaganie nie byłyby małe...
calkiem interesing... hej wszystkim. powrocial po baaaaardzo dlugiej przerwie i zauwazylam kiedys pewien fakt (wtedy kiedy wszyscy rozpaczali ze sara tancredi nie zyje, ja tez) ze glowa w pudle ma inny kolor wlosow... ale nikt mnie nie sluchal. a teraz wyszlo ze to ja mialam racje xD wiec na przyszlosc, sluchajcie mnie;)
[ Dodano: 2008-04-17, 21:49 ]
i jeszcze mam pytanie. nero, dlaczego masz mnie w opisie
_________________ Wy Smiejecie Sie Ze Mnie Bo Jestem Inna, A Ja Z Was Bo Jestescie Tacy Sami...
Wysłany: 2008-04-17, 22:07
uparta :
Nero ustawił sobie tak, że każdy zalogowany widzi swój nick w jego opisie... Ja mam Aglek, a np. MarQ ma MarQ
Zastanawiam się na jakiej zasadzie ja będę wiedziała co w tej grze dalej robić... Skąd mam wiedzieć, że teraz mam cos ukraść albo co... Będzie podgląd na tatuaż?? Oo
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
hmm wszystkiego pewnie dowiesz sie w instrukcji a gra jak gra, nie pomiesci wszystkiego
_________________ Wy Smiejecie Sie Ze Mnie Bo Jestem Inna, A Ja Z Was Bo Jestescie Tacy Sami...
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
haha Went przystojny zawsze xD no moze te lalki z jego wizerunkiem nie bardzo wyszly, ale to szczegol