Na wstepie przepraszam ze zakladam taki temat niezwiazany z tytulem dzialu, ale coz... Licze na pomoc
Otoz mam film (sadzac po wadze to avi), ktorego nie moge odtworzyc zadnym proframem. Na DVD logo filmu to znak zapyatnia. Odtwarzajac w SubEdit wyskakuje komunikat ze format nie jest obslugiwany, a w media player cos na dole pisze... Czy da sie z tym cos zrobic? mam wszelkie kodeki wiec...
Licze na pomoc, pozdr.
W SubEdit:
W pierwszej linijece jest adres filmu a pod spodem"Nie mozna wyswietlic pliku. Ten format nie jest obslugiwany."
W Media Player Classic: "cannot render the file"
Wysłany: 2008-11-12, 21:17
Mi to wygląda, że masz jakieś nie takie kodeki, ale nie wiem. Może jeszcze być tak, że ten program nie obsługuje po prostu tego formatu. Najlepiej byłoby wiedzieć jaki to format.
Też miałam kiedyś taki problem z jednym filmem i mi się zdaje ze masz w formacie mp4, chociaż może się mylę Ściągnij sobie program do odtwarzania "VLC Media Player" w nim można odtwarzać dużo formatów. Mam nadzieję ze pomogę
hej. mam pytanie. Czym otwierać te pliki? tzn. HDTV.XviD-LOL? macie jakieś wskazówki? inne serie spokojnie oglądałem używając allplayera, z dodatkowym kodekiem xvid fourcc. ale miały inne rozszerzenia. a za to nie wiem jak sie zabrać.