pomysl z galeria jest fajny dla tych co potrzebuja szybko zdjec.
ile razy ja sie wkurzam jak chce zrobic jeden avatar i musze kilkanascie minut przegladac strony zeby znalezc jedno pasujace mi zdjecie.
Photobucketem mozna by to po czesci rozwiazac tylko trzeba by napisac zeby kazdy dodawal tam zdjecia bo jezeli bedzie go uzupelniala tylko garstka tych co dodaja zdjecia w temacie to nie bedzie to mialo wiekszego sensu.
moze osobne tematy na zdjecia a osobne na komentarze ?? (glupi pomysl )
Ja mam taką prozycję, mam nadzieję, ze część z Was, ktorej ona bezpośrednio dotyczy, nie będzie miała pretensji^^
w ostatnim czasie część uzytkowników załozyło swoje własne fora i umieszczają tutaj ich 'reklamy'. Absolutnie nie mam nic przeciwko temu, sama zarejestrowałam sie na paru z nich, ale chodzi mi o to, ze tematy, w których autorzy zachęcają do korzystania z tych for troche 'zasmiecaja' nam nasze własne. W dziale inne tematy, szczegolnie w offtopicu jest z 6 czy 7 tych tematów-reklam, w którym znajduje sie najczesciej tylko 1 post. I tu moja propozycja: moze nalażałoby utworzyc jakis dział w którym znalazłoby sie miejsce na takie tematy np" Polecane strony" czy cos takiego albo po prostu wprowadzic jakis termin po którym takie tematy zostałyby usuwane?
Co o tym sadzicie?
Tylko jest pewien problem.. choć do końca nie jestem pewna, kiedyś coś Dusq wspominał, że nie można reklamować innych for. Tylko nie wiem czy chodziło o Prisona, czy inną tematykę również.Nie mam nic przeciwko, lecz nie chciałabym nic robić bez jego zgody. Dlatego Dusq, odezwij się co do tej kwestii
Jak nie to założe ogolny temat i wszystkie reklamy tam wrzucę
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Ja mysle, zeby zrobic temat (najlepiej mod ktorys) na dodawanie swoich prac, a potem przerobic go na ankiete i wygra ten ktory bedzie mial glosow najwiecej. moj pomysl xD
[ Dodano: 2008-09-10, 18:42 ]
a no i poczekajmy na decyzje admina. nie wiadomo czy sie zgodzi.
i mozna by bylo zrobic jescze takie cos, ze po zakonczeniu PB, (miejmy nadzieje ze to sie stanie po IV sezonie) mozna by zrobic top ze wsyzstkimi postaciami glwonymi ktore nawet teraz nie zyja. takie jak veronica, james itp
http://prison-break.filmowo.net/nowy-top-vt817.htm - Może dalej kontynuować ten temat.. ? A później się zrobi ankiete.. albo coś w tym rodzaju.
W takim razie graficy jak znajdziecie czas to do dzieła :*
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
Ja mysle, zeby zrobic temat (najlepiej mod ktorys) na dodawanie swoich prac, a potem przerobic go na ankiete i wygra ten ktory bedzie mial glosow najwiecej. moj pomysl xD
W dniu dzisiejszym została stworzona nowa grupa - Zasłużeni.
Członkostwem w niej będą nagradzane osoby, które w wypowiadaniu się na forum mogą stanowić wzór dla innych, ich posty są rozbudowane oraz przedstawiają ciekawy punkt widzenia. Czyli w kilku słowach - liczy się jakość, a nie ilość.
Dodatkowo w ten sposób zostaną wyróżnione osoby, które mają szczególne zasługi dla forum takie jak reklama forum (chodzi o coś więcej niż link w podpisie, czy userbar), tworzenie grafiki itp.