Taka mała prośba o userbar'a Chodzi mi o coś w takim stylu (pisząc styl chodzi mi o napis, żeby literka (w poniższej pracy cyfra) wychodziła za obrazek, a napis najlepiej to chyba jakby był Reggae):
tylko, że o tematyce Reggae Zamiast 2Paca to lew i barwy zielony, żółty, czerwony za wykonanie z góry wielkie dzięki
Otoz jestem fane PB jak wy wszyscy chyba tutaj. Ogladalem serial po kilka razy kazdy sezon i ujmuje mnie postac Alexa. Mam dlatego potezna prosbe dot zrobienia avka i sygny. Co chcialbym w niej ujac? Otoz chcialbym na pierwszym planie wiedziec rodzine Alexa jak i jego samego. Jakos w tle chcialbym widziec cierpienie Wyatta...
Chcialbym abyscie cos tutaj zadzialali. Jesli bedzie to mozliwe i macie naprawde fajny pomysl to moze byc jakas animacja. Jesli chodzi o avka - tutaj chcialbym twarz Alexa badz jego postac wraz z napisem " Alex Mahone".
Moze teraz rozmiary jakich potrzebuje:
Avek: Avatarem może być grafika, zapisana jako gif, jpg, jpeg, png. Obrazek nie moze przekraczać 130*150 pikseli ani wielkości 25 KB.
Sygnatura: Sygnatura nie może przekraczać rozmiarów 120x500 px i wagi 30kb
Bardzo prosze o pomoc. W zamian moge postawic piwko
Bardzo bym prosił najlepszych grafików tego forum o zrobienie tapety na pulpit o rozmiarach 800x600px. Temat pracy ma obejmować 4 sezon i jego głównych bohaterów. Coś na kształt loga tego forum, ale w rozmiarach tapety, bez czapek z widocznymi całymi bohaterami(ew. niektóre postacie mogą być inaczej).
Pozdrawiam.
Witam, bardzo prosiłbym kogoś z grafików o wykonanie dla mnie avatarka z Bagwellem, chciałbym żeby na avatarze widniał mój nick, czyli "krystSe".
Pozdrawiam i z góry dziekuje.
Luqash...
Ja bym osobiście wybrał ten avator powyżej. Chociaż, ten który masz też jest niczego sobie
Dawid...
tak poleciałeś z tymi zamówieniami, że może i ja sie na coś pokuszę
chociaż mi tam mój Sucre nie przeszkadza.
I tak sobie oglądam i oglądam te prace naszych graficiarzy i jestem pod wrażeniem. Gdzie wyście sie tego nauczyli !
Mam prośbę.
Podoba mi się obrazek wysłany przez hogix'a dnia: 2008-10-02, 09:51 w tym dziale 4 strona. i chciałbym taki sam na pulpit - tapeta.
Bardzo chciałbym mieć ten rysunek na tapecie w rozdzielczości 1280X800 <tak przynajmniej pisze w moich ustawieniach ekranu, a ja za dobry w te klocki nie jestem>
I jeszcze jak bym mógł prosić to zdjęcie z napisem pionowym "Luqasz" <tylko dla mnie napis "mike">, gdzie T-bag jest ujęty z profilu. Chyba, że już masz wykasowany ten avator z kompa, to trudno obejde sie smakiem
Pozdrawiam i czekam zniecierpliwością na odpowiedź
Proszę o tapetę ze wszystkimi członkami skazanego z 1 sezonu i avatar z podpisem Tojfel i osobno drugi H-D a na nim ma być Abruzzi lub T-Bag
tapeta 1920na1080
Ostatnio zmieniony przez Tojfel 2009-12-07, 15:01, w całości zmieniany 1 raz