Szczerze mówiąc jak zarejestrowałam się na tym forum i zobaczyłam że jest tylko jeden admin i 2 modów to zdziwiłam się.Takie duże forum...
Byłam adminem na jednym forum i wiem jak trudne jest utrzymanie porządku, tym bardziej przy tak dużej liczbie użytkowników.Także zdecydowanie popieram zwiększenie liczby moderatorów.
Jak najbardziej jestem za kandydaturą agulec bez podlizywania sie
Fakty mówią same za siebie
- Często.BA..Bardzo często jest na forum
- Zna bardzo dobrze forum
- Zawsze zainteresowana sprawami forum. Wiele razy dała sie poznać z dobrej strony..Oo
- odpowiedzialna^^
I pojmiesz wszystko
no i na pewno będzie łatwiej niuni
No to takie moje zdanie
_________________ Kiedy wyjdę za bramę i wolność zobaczę, oczy rękoma zakryje i cichutko zapłaczę.
hyhy.. no dziękuję bardzo za poparcie ;* (bez podlizywania się xD)
o tej funkcji to wiem tyle, że na niej bazuje całe forum xD ale jak mówicie, że proste, to chętnie się nauczę^^ ja to w ogóle lubię się uczyć nowych rzeczy
oczywiscie ja tez jestem za Agulcem bo to bardzo dobra kandydatura w koncu ona zawsze jest na forum no i co najwazniejsze ma dobry kontakt z nami czyli forumowiczami o a po postach widac ze kandydatow nie brakuje fajnie ze tyle osob sie zglasza
aaa ja się jeszcze nie dorzuciłam ^^, ale to już chyba przesądzone, że agulec Jest kolejnym modem ^^ i dobrze *kijaszek*
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.