Cześć piszę do ciebie tego sms'a ponieważ muszę ci zadać to irytujące mnie pytanie, ale proszę nie bądź dla mnie surowa, to pytanie trzymam w głowie już dłuższy czas, przepraszam ale muszę cię o to zapytać. Jeszcze jedno gdy ci to powiem nie musisz od razu odpowiadać ponieważ jest to bardzo ciężkie pytanie dobra muszę cię oto zapytać. Co porabiasz? :D:D:D
Taki żarcik pierwszy raz to czytałem na kolegi telefonie:)) mnie sie podoba proszę o komenty na ten temat jeśli coś to usuńcie Posta.
_________________ I am great fan Prison Break.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-15, 20:00
wnioskuję iż to chłopak pisał do dziewczyny tak też myślę iż dziewczyna pewnie się podnieciła tym co jej jakiś koleś napisał; myśli przynajmniej były różne..., a okazało się tylko pytaniem całkiem normalnym, jednakże poniekąd irytującym (jak to było napisane) tak też podoba mi się
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
Cześć.sorry że tak przez smska ale muszę ci to powiedzieć bo już dłużej nie wytrzymam. poprostu musisz poznać prawdę. wiem ze na poczatku bedzie ci z tym ciezko.. mi tez bylo ciezko... bardzo trudno jest mi o tym mowic.. no ale coz predzej czy pozniej i tak sie dowiesz.. wiec sluchaj.. - ŚWIETY MIKOLAJ NIE ISTNIEJE. <lol>
To już jest twój wybór czy ci się podoba czy nie każdy ma własne zdanie:)
Taki żarcik :] ale to nie pisalem tego sms'a tylko kolega :]
eeee... dużo lepsze od tandetnych "łańcuszków.."
ostatnio dostałąm np taki... " [...] jeśli tego nie wyślesz w ciągu 5 minut to 10 osób twoja mama umrze...
dla mnie to przesada juz...
a sms-y bardzo fajne... ^^
dużo lepsze niż same "siemka co tam porabiasz?"