Witam. Często tu nie będę wpadać, bo jest tyle użytkowników, że musiałam dorobić kropy przy nicku, gdyż są już wszystkie inne zajęte i sobie o tych kropkach wciąż zapominam Mam nadzieję, że mnie ciepło przywitacie.
Ale macie tempo No spróbuje nie zapominać, ale czasami mi się zdarza i potem chodzę cały dzień wnerwiona, że mi coś Admini zrobili z kontem - a dziś sobie pomyliłam to forum z innym i myślałam, że jestem tu już zarejestrowana Ale cóż, macie jednego użytkownika więcej...
No spróbuje nie zapominać, ale czasami mi się zdarza i potem chodzę cały dzień wnerwiona, że mi coś Admini zrobili z kontem - a dziś sobie pomyliłam to forum z innym i myślałam, że jestem tu już zarejestrowana Ale cóż, macie jednego użytkownika więcej...
Proste rozwiązanie :
dodaj forum do ulubionych (to już wiecej nas nie pomylisz z innym forum)
ustaw w przeglądarce zapamietywanie haseł i wypełnianie formularzy ... to wystarczy jenda literka i nick i hasło samo sie wpisze
i najwazniejsze : Witamy !!!
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Witam wszystkich Mam na imię Ola, mam prawie 18 lat, obecnie idę do klasy maturalnej ale myślę że to nie przeszkodzi mi w częstym odwiedzaniu tego forum w roku szkolnym Wiadomo, PB na pierwszym miejscu
_________________ Szczęście to jedyna rzecz która się mnoży kiedy się ją dzieli...
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.