a jak dla mnie to jest bezsensu i juz. komu sie bedzie chciało oglądać prajsona po takiej przerwie? paru ludkom, ktorzy i tak beda krecic oczami. raaany, bez sensu XD....
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
Hmm... no nie wiem w ostatnim odcinku było go całkiem całkiem. No, w każdym razie pozostawił dobre wrażenie. T-bag jest taką postacią, której nie można 'pominąć'
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1098 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-11-03, 20:12
Jeśli chodzi o oglądalność Prisona to wątpie żeby FOX sprzedała prawa bo napewno za to ma konkretną kasę. A jak już by miała wystawić na sprzedarz PB to pewnie taką cenę by wywalili, że innym stacją nie opłaciło by się tego kupować.
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3038 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-11-03, 20:15
Dusqmad, a mnie się jednak wydaje, że gra może nie ma głównej roli, ale od niego również bardzo dużo zależy, przykład już w 1 odcinku, Majkel siedziałby i myślał jak wydostać Whistlerka, a ten go za kołnierz i zza ściany XD, no i jeszcze kubki choć narazie nie wiadomo o co chodzi^^. Ale ok, to nie temat na to dla jednych gra, dla innych występuje.
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Wysłany: 2007-11-04, 19:41
ty jesteś za bardzo dociekliwy ;P Chodziło mi o Alexa, który przyspieszył akcję, wyciągając na tzw. "chama" Whistlera zza ściany iiii rozpracował ostatniego strażnika patrz: kubki. Sorry za niezrozumiałość
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Ale Dusq pisał o kneeperze i ty mu dawałaś przykład że od niego też wiele zależy.. nic już nie rozumiem . zważając na to że whistlera nie ma w pierwszym odcinku. albo ja zgłupiałem albo ty sie całkowicie pogubiłaś