Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Właściwie to przeszłość Lechero i Susan znamy, ale przydałoby się ją teraz zobrazować
W Fox River nie znaliśmy ani skrawka przeszłości, zanim pojawił się 1x16.
Może Abbruziego troszkę
ja się trzymam wersji, że on chce rozgryźć i zniszczyć firmę od środka. I to właśni knuje Alexander Mahone
oooo, o! te ztak mysle^^ bo ten jego usmiech...
a wracajac do tematu to mnie ciekawi przeszłosc oczywiscie Alexaaaa, chciałbym zobaczyc go w scenie która przedstwiała by to co mówiła o nim zona, ze był romantyczny....kurcze co by sie tam działo^^
a poza tym to standardowo: Susan i cwaniak James...ciekawe...
mnie ciekawi przeszłosc oczywiscie Alexaaaa, chciałbym zobaczyc go w scenie która przedstwiała by to co mówiła o nim zona, ze był romantyczny....kurcze co by sie tam działo^^
tak! takie cuś też bym se pooglądała
a poza tym to chyba jak większość - Susan i Whistler^^
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Dziewczynę miał na pewno. W końcu kochał sie z blond chirliderką.
Ciekawe jak wyglądało życie Sofi. Bo ona powiedziała że to przez nia James trafił do więzienia, ale nic więcej o tym nie wiemy.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1366 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-15, 16:43
Ja bym chciała poznać przeszłoś McGrady'ego ... Co mu ojciec przyniusł na urodziny... Za co siedział... No i LJ Wprawdzie było o nim coś, ale nie tyle abym miała jasny obraz jego przeszłości!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
hmm.. może było mu przykro, że mu ojciec prezenty musi do więzienia przynosić, może nie chciał współczucia, może się bał, że jak otworzy to się rozklei, wrócą wspomnienia..?
_________________ So take my hand
don't let me surrender..
'Cuz maybe someday, in time
Things will go my way..
Wydaje mi się, że nawet nie musiał zrobić nic szczególnie złego, czy zwyrodniałego. To w końcu Panama. To Sona. Jak tam kogoś pakują, nie patrzą, za co. Mam nadzieję, ze jeszcze go zobaczymy. A co do jego śmierci... Też mam takie wrażenie. I napewno na to nie zasłuży.
_________________ Znajdziesz mnie tu, gdzie trwa ciągle walka,
Walka z czasem,
Z samym sobą
i z wrogami jazda...