Do wygrania:
4 filmy DVD (Ucieczka z Nowego Jorku, Serpico, Prawdziwy romans, Wszyscy jesteśmy Chrystusami), 3 książki (Podręcznik dla aktorów, Słownik terminologii Filmowej, Gramatyka języka filmowego), 2 plakaty (Ojciec Chrzestny, Pulp Fiction), figurka Ojca Chrzestnego
Ale na pewno niesłusznie tam trafił... Może jakiś jego kumpel coś zrobił. On go nie chciał wydac i tam go wpakowali...
to bardzo możliwe poświecił sie dla kogoś bo chłopak nie wygląda mi na złodzieja ani tym bardziej na morderce wogóle jego rodzina wydaje sie być porządna
Wysłany: 2008-03-16, 23:00
Radekk11 napisał/a:
wogóle jego rodzina wydaje sie być porządna
Tak zgodzę się, muszą go bardzo kochać,ojciec narażał się dla niego,gdy zjawił się tą motorówką i zabrał wszystkich i później fajnego myka zrobił z tym samochodem
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1366 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-03-17, 06:57
Później ta impreza mnie zaszokowała... Myslałam, że nikomu nie powie... Będzie się ukrywał a tu takie bum... Musiał byc niesłusznie o cos oskarżony bo by mu takiej impry nie robili!!!
_________________ Viewer discretion is advised
av -mój słodziak :* sygna - Hand :*
T-Bag- ciekawe co robiła zanim trafił do Fox, bo nie chce mi się wierzyć że to jego pierwsza odsiadka. Ciekawe jak się zaczęła ta jego mordercza historia. Pewnie było mu ciężko i mścił sie na każdym kto mu podskoczył.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Tak to było przegięcie. Na szczęście teraz już żyje długo i szczęśliwie. Należało mu się to. Jako żołnierz był pewnie bardzo uczciwy i tak mu się to odwdzięczyło, można zwątpić w moc uczciwości
Wysłany: 2008-03-17, 18:10
Ania1991_ck napisał/a:
Ukrywał to przed żona pewnie było mu strasznie cięzko.
No na pewno ciężko ukryć coś takiego, musiał się nieźle natrudzić, zawsze dzwoniąc do żony zakładał na słuchawkę tą białą chustkę żeby ona nic nie słyszała poza nim, to smutne było
A ile zamieszania było z tymi pocztówkami z Iraku, ale w końcu je zdobył.
Jak żona sie o tym dowiedziała to nie była niego jakoś strasznie zła. Kiepsko by było jakby go skreśliła przez tę akcje.
Wysłany: 2008-03-19, 07:56
D.B. Cooper – porwał Boeinga , lecącego z Portland do Seattle i po otrzymaniu 200 tys. dolarów okupu za pasażerów wyskoczył z niego na spadochronie nad Górami. to było w roku 1971.nie udało się go nigdy złapać.
a to Wy nie wiedzieliscie? w jeszcze jednym filmie była postać D.B.Coopera nie pamietam tytułu ale znaleiono tam tylko jego szczątki. no on jest legendą ;]